Zoomer Dino Boomer on kiva lemmikki eläinrakkaalle lapselle

Lapset ovat yleensä kiinnostuneita eläimistä ja monet haluaisivat oman lemmikin. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista hankkia elävää eläintä allergioiden, perheen elämäntilanteen, ajanpuutteen tai muiden syiden vuoksi.

Jotain muuta hauskaa pitäisi siis löytää lemmikkiä kaipaavan lapsen iloksi. Lelueläimet ovat kauniita ja antavat vähän korviketta lemmikin kaipuuseen, mutta liikkuva kotieläin olisi aivan toinen juttu lapsen hoidettavaksi.

Lapset muutenkin rakastavat kaikkia liikkuvia ja ääntä pitäviä härveleitä pienestä pitäen, joten siltä suunnalta saattaisi löytyä ratkaisu lemmikkieläintä kärttävän lapsen pyyntöihin.

zoomer-dino-boomer

Joulun ja syntymäpäivien alla etsitään usein erikoisia lahjoja jotka olisivat lapselle mieleen ja joista olisi iloa pitkäksi aikaa. Dinosaurukset ja muut esihistorialliset eläimet kiinnostavat usein varsinkin poikia, jotka mielellään leikkivät jännittäviä leikkejä noiden jännittävien ja vähän pelottavienkin otusten kanssa.

Miksipä ei siis hankkisi lemmikinkipeälle lapselle oikeasti liikkuvaa dinosaurusta, jota lapsi voi hoitaa ja kouluttaa. Zoomer Dino nimeltään Boomer on kaukosäätimellä ohjattava elektroninen lemmikki, jota vain sen omistaja voi kouluttaa.

Boomer liikkuu vapaasti kotona, näkee missä sen omistaja on ja mitä tämä tekee. Vedä Boomeria hännästä, jos haluat suututtaa tuon pelottavan dinon. Kouluta Boomeria tanssimaan, anna sen jahdata vihollisia ja karjahdella pelottavasti.

Boomerin kanssa lapsella on tiedossa aina jännittäviä hetkiä. Zoomer Dino Boomer ladataan USB-kaapelilla ja sitä ohjataan kaukosäätimellä, joka toimii kolmella AAA-paristolla.

Boomer sopii yli 5-vuotiaille lapsille lemmikiksi ja vähän pelottavaksi leluksi. Tällaista kotieläintä ei kaikilla olekaan. Boomerin vihreävalkoinen ruumis ja terävähampainen suu ihastuttavat sen omistajaa ja tämän kavereita, samalla kun hieman jännittää mitä tuo esihistoriallinen eläin seuraavaksi keksii.

Aitoon lemmikkiin verrattuna Boomer on lopulta hyvin kiltti ja vaivaton. Kun omistaja väsyy tai haluaa tehdä jotain muuta kuin leikkiä lemmikillään, Boomer odottaa kiltisti sammutettuna seuraavaa kertaa, jolloin se pääsee taas esittelemään hirmuisia temppujaan.

Hankkimalla lemmikkiä kaipaavalle lapselle tämän erikoisen lahjan, voi olla varma, että niin sen omistaja kuin kaveritkin viihtyvät kotona opettamassa Boomerille uusia temppuja. Eikä Boomeria tarvitse ulkoiluttaa tai syöttää kunhan vain muistaa ladata sen tarvittaessa.

Osta

Palaa erikoisiin lahjoihin