Ystävänpäivälahjaidea erityisiä lahjoja varten

Ystävänpäivää varten voit löytää paljon lahjoja, liikkeet tuovat kilpaa esille monenlaisia Ystävänpäivälahjoja! Olisi kuitenkin mukavampaa, ettei se olisi vain kaupallinen juhla, joten voit odottaa löytäväsi jotain erikoista!

Ystävänpäivä antaa mahdollisuuden moniin valintoihin. Valittavissasi on pieniä lahjoja kuten kynttilöitä tai leluja, tai esineitä kuten valokuvakehyksiä ja hajuvesiä: riippuu hyvin paljon siitä mitä aiot ostaa, sekä siitä onko suhde ollut pitkäaikainen tai vastikään alkanut.

Pitkäaikaiselle poikaystävälle tai tyttöystävälle ei voi ajatella lahjoittaa vain jotain pientä vain sanoaksemme, että me muistamme tämän merkkipäivän! Jos sinulla ei ole Ystävänpäivälahja ideoita niin voit löytää niitä eri tavoin.

Délices de Cartier -hajuvesi

Cartierin lämmin ja naisellinen Délices de Cartier -hajuvesi on iltakäyttöön sopiva, pehmeän kukkainen tuoksu naiselliselle naiselle.

Lue lisää

ystävänpäivä lahja

Asiakaspalaute: ”Miniatyyrikuvissa olemme minä ja poikaystäväni, kun taas itse kuvaan piiloutuu Reflex -kamera joka toimii kuin yhteisen intohimomme symbolina ja jonka avulla voimme ikuistaa yhteiset hetkemme.” (Federica)

 

Käänny tutun jälleenmyyjän puoleen, tai käväise ostoskeskuksissa ja kaupoissa ja katso, mitä myyjät ovat laittaneet näytteille. Myös Internet voi olla avuksi löytääksesi Ystävänpäivälahjoja!

On olemassa monia sivustoja missä voit löytää inspiraatiota, ja ne voivat olla erityisen suureksi avuksi Ystävänpäivälahjan suunnittelussa. Toinen näkökohta, jota ei tule unohtaa on, että Ystävänpäivälahja on oikea jos se tehdään henkilön perusteella, olisi ikävää ostaa jotain vain koska on muodikasta tehdä niin!

Myös tästä johtuen Ystävänpäivälahjat eivät ole niin välittömiä ja niihin tarvitaan mielikuvitusta, jotta ne olisivat romanttisia, ystävällisiä, rakastettavia, unohtumattomia.

Olisi hienoa jos niitä ei laiteta heti Ystävänpäivän jälkeen sivuun vaan että niistä tulisi lahjan saaneelle henkilölle päivittäin muistettava esine. Siten Ystävänpäivästämme olisi tullut todella tärkeä!

Swarovskin Topaz-kultakalat

Swarovskin kultakalat – ainutlaatuinen koriste-esine ¬– on valmistettu Topaz-kristallista: ylellisen kaunis keräilyesine korostaa kotisi tyylikkyyttä.

Lue lisää

DVD-juhlakokoelma BiM

BiM-elokuvayhtiön 25-vuotisjuhlakokoelma sisältää ainutlaatuisen valikoiman merkittäviä ja ikimuistoisia elokuvia viimeisten 80 vuoden ajalta.

Lue lisää

 

Arvostetut Ystävänpäivälahjat, joista on myös hyötyä päivittäisessä käytössä olisi suunniteltava makujen, odotusten ja tapojen mukaan ja ennen kaikkea, niiden tulisi olla ainutlaatuisia, jotta ne osuvat suoraan sydämeen.

Joten on hyvä, että Ystävänpäivänä saa inspiraatiota siitä mikä ehdottomasti liittyy rakkaustarinaan, jota ilman ei voisi etsiä ideaa Ystävänpäivälahjaa varten. Olimmeko ystäviä ennen kuin rakastuimme?

Tai tapasimmeko toisemme omaperäisellä tavalla, loman aikana, chattailussa, häissä? Jokainen tarina on yleensä dokumentoitu yhteisinä muistoina, kuten valokuvina, mutta myös todellisina tapahtumina, jotka me muistamme jonkun erityisen lauseen ansiosta.

Tämä voi olla lähtökohta Ystävänpäivälahjoille, esimerkiksi sisällyttämällä sen optiseen kehykseen, jossa on kerrottu yhteinen elämämme. Ehkä tämä on tapa muuntaa rakkautemme kauniiksi elokuvaksi, eikä rajoittaa sitä vain Ystävänpäivälahjana?