Hanki puolisolle yllättävä ja syvällinen vuosipäivälahja

Elämässämme on yleensä juhlia, joita vietämme joka vuosi samaan aikaan. Näin tapahtuu esimerkiksi syntymäpäivien ja joulun kohdalla. Kun kyseessä on avio- tai avoliiton vuosipäivä, sopivan lahjan valitseminen on todella vaikeaa!

Sekä vaimot että miehet yrittävät aina löytää toisilleen tilaisuuteen sopivan lahjan, vaikka tehtävä käykin sitä vaikeammaksi, mitä enemmän vuosipäiviä yhdessä on vietetty.

Myös lapset, sukulaiset ja ystävät sekä työtoverit, jotkaeri syistä joutuvat hankkimaan pariskunnalle lahjan, voivat kokea hyvän vuosipäivälahjan löytämisen varsin haastavaksi.

Reed & Barton ruusupuinen korurasia

Rakkaalle naisellenne tyylikäs syntymä- tai vuosipäivälahja, upea ruusupuinen Reed & Barton – korurasia jossa hänen korunsa säilyvät järjestyksessä.

Lue lisää

vuosipäivä lahja

"Etsin sopivaa ja omaperäistä lahjaa vuosipäiväämme varten. Optisia harhoja sisältävä taulu oli täydellinen idea: päätin painattaa tauluun valokuvan minusta ja poikaystävästäni...Kätkin valokuvaan kuvan upeasta vanhasta autosta, koska poikaystäväni on ammatiltaan mekaanikko!" (Elisa)

 

On myönnettävä, ettei ole laisinkaan helppoa yrittää miellyttää pariskuntaa (eli kahta eri ihmistä) yhdellä ja samalla lahjalla. Tämä tarkoittaa, että kun valitsemme vuosipäivälahjaavanhemmillemme tai jollekin muulle pariskunnalle, lahjaideantulisi olla tuplasti osuva!

Onnistuneen vuosipäivälahjaidean voi löytää monin eri tavoin: jos tunnemme lahjan saajan/saajat hyvin, lahjan valinta saattaa olla tavallista helpompaa. Ideat vuosipäivälahjaavarten voivat olla silti vähissä, eikä lahjaa varten välttämättä ole käytössä paljon rahaa.

Jos lahjan ostajalla on käsitys lahjan saajan mausta ja mieltymyksistä, vuosipäivälahjaksi voi hankkia jopa jotain erikoista ja normaalista poikkeavaa. Varsinkin omalle kumppanille voi hankkia vuosipäivää vartenlahjaksi jotain hyvin henkilökohtaista, joka on muokattu lahjan saajan makuun sopivaksi ja joka muistuttaa tietyistä kahdenkeskisistä hetkistä, joita muut eivät tunne.

Sopivat vuosipäivälahjaideat voivat siis perustua vaikka yhdessä vietettyyn lomaan. Jos lahjaksi halutaan antaa jotain visuaalista, yhteisistä valokuvista voi olla paljon hyötyä.

Valokuvista on hyötyä ennen kaikkea siinä tapauksessa, että haluamme lahjoittaa kumppanillemme vuosipäivä- tai hääpäivälahjaksi eläviä muistoja sisältävän esineen, jonka katsominen saa lahjan saajan yllättäen sukeltamaan muistoissaan yhteisiin hetkiin!

 

Etenkin monen vuoden avo- tai avioliiton jälkeen on rohkaisevaa, jos toinen puolisoista onnistuu vielä yllättämään kumppaninsa tai liikuttamaan tätä. Vuosipäivälahjaan voi siis kätkeytyä pieni salaisuus, jonka lahjan saaja voi taianomaisesti paljastaa...

Tämä taika kätkeytyy tauluihin, joihin on painettu optisia harhoja ja jotka tunnetaan paremmin nimellä SIRDS. Lahjan saajalle on varsinainen yllätys nähdä taulussa valokuva, joka on otettu ihanan Pariisin-viikonlopun aikana ja joka herää henkiin valokuvaan kätketyn piilokuvan avulla: piilokuva voi olla esimerkiksi puolison rakkaudesta kertova viesti.

Kaikkein mieluisimmat hää- ja vuosipäivälahjat syntyvät toisinaan kaikkein hupsuimmista ideoista! Tämänkaltainen vuosipäivälahjaidea on helppo toteuttaa, ja lahjan voi muokata päivänsankarille sopivaksi esimerkiksi valitsemalla tauluun merkityksellisen valokuvan.

Tällainen vuosipäivälahja on myös varsin edullinen. Ei olekaan syytä ajatella, että parhaat ideat vuosipäivälahjoja varten ovat liian kalliita: kannattaa silti aina yrittää keksiä syvällinen ja tavallisesta poikkeava lahjaidea. Tällä tavalla vuosipäivästä tulee myös oiva tilaisuus yllättää lahjan saaja positiivisesti.

Phase Eightin kukkamekko

Phase Eightin kukkamekko