Big Mouth Toys vessanpytty kahvimuki hauskaksi lahjaksi

Lahjojen etsiminen ystäville ja sukulaisille on mukavaa puuhaa. On hauska miettiä etukäteen mikä voisi sopia kenellekin, ja joskus ostoksilla ollessa kohdalle osuu täydellinen lahja juuri tietylle henkilölle.

Eri juhla- ja merkkipäivinä tarvitaan erilaisia lahjoja päivän luonteesta riippuen ja lähisukulaisille hankitaan usein erilaisia lahjoja kuin ystäville ja tuttaville. Joskus lahjojen miettiminen tuottaa todella päänvaivaa tai ei vain keksi mitä kummaa antaisi jollekin ystävälle.

Lahjan olisi hyvä olla sellainen, että saaja sitä myös käyttää, tavalla tai toisella, ja joskus on tarpeen löytää vähän vitsikkäitä ja hauskoja lahjoja. Näitä huvittavia lahjoja löytyy lukemattomia erilaisia, huumorintajuiselle voisi olla paikallaan antaa joskus lahjaksi vessanpytyn muotoinen kahvimuki aamuja piristämään.

vessanpytyn-muotoinen-kahvimuki

Posliinimuki on valkoinen, jossa on musta ”vessanrengas” ja vesisäiliö, jonka alla on käteen sopiva mukin korva. Tästä mukista aamukahvi maistuu varmasti mielenkiintoiselta ja silmät aukeavat mukavasti heti aamusta.

Mukia voi tietysti käyttää moniin muihinkin eri tarkoituksiin. Voit laittaa siihen karkkeja tai vaikka pähkinöitä tarjolle, käyttää sitä pienen viherkasvin ruukkuna tai vaikkapa erilaisten pikkutavaroiden, kuten avainten, säilyttämiseen.

Muki toimii myös perheen kotieläinten juomakuppina, nukkejen ja muiden leluhahmojen vessana tai rairuohon kasvatusalustana vapuksi. Voit laittaa siihen tuikkuja kellumaan, näin sinulla on erilainen tuikkulyhty esillä.

Lastenkutsujen karkkikulhona muki herättää taatusti hilpeyttä. Hauskoja pikkulahjoja tarvitaan usein, kun kyseessä on joku vähän kaukaisempi ystävä tai tuttava, jolle ei haluta hankkia mitään kovin arvokasta.

Vessanpyttymukilla voit myös yllättää yövieraan tarjoilemalla tälle aamukahvin wc-istuimen muotoisesta mukista. On vaan varoittava, ettei vieraalta mene kahvit väärään kurkkuun yllätyksestä.

Kissat ja pienet koirat juovat mielellään vesiastiasta, joka on hieman lattiatasoa korkeammalla. Siihenkin tarjoitukseen vessamuki sopii loistavasti. Ja lapsille riittää varmasti iloa vessanpyttymukeista, voit hankkia vaikka jokaiselle omansa.

Tällaiset hauskat pikkulahjat sopivat myös erinomaisesti pikkujoululahjoiksi, jolloin kukaan ei odota mitään kovin vakavasti mietittyä pakettia, vaan hauskoja pieniä oivalluksia.

Vessanpytyn muotoinen kahvimuki on juuri sopiva tähän tarkoitukseen ja herättää taatusti pikkujouluporukassa hilpeyttä. Sopiihan se hyvin myös vaikka glögimukiksi.

Osta

Palaa lahjoihin mieshenkilölle