USB-porttiin liitettävä Verbatimin Store’n’Go–muistitikku

VerbatiminUSB-muistitikku on pienikokoinen mutta silti tilava: tähän minikokoiseen muistitikkuun mahtuu 8 Gt:n edestä tiedostoja. VerbatimStore’n’Go–muistitikku on äärimmäisen kätevä valinta kaikille, jotka tarvitsevat mukana kulkevaa tallennusvälinettä.

Tämä USB-muistisoveltuu erityisen hyvin Netbook-tietokoneen lisämuistiksi.Pieni muistitikku mahtuu vaivatta lompakkoon, taskuun tai käsilaukkuun. Se kulkee mukana huomaamatta, ja voit tallentaa siihen valokuvat, videot ja kaikki muut tarvitsemasi tiedostot.

Minikokoinen muistitikku on myös loistava valinta ystävän tai sukulaisen syntymäpäivälahjaksi – käytännöllistä lahjaa arvostetaan aina. Voit vaihtoehtoisesti tallentaa omasi tai ystäväsi syntymäpäivät muistitikulle videoiden ja kuvien muodossa!

verbatim-muistitikku-store-n-go

Asennettuna tämä Verbatiminmuistitikku on vain 5mm pitkä, ja se on suunniteltu erityisesti laajentamaan minikannettavan tallennuskapasiteettia. Väriltään musta USB-muistitikku yhdistetään USB-porttiin.

Koska Verbatimin muistitikku on erittäin pienikokoinen, se voidaan jättääminitietokoneeseen kiinni lähes pysyvästi. Muistitikun liitäntä on USB 2.0 (myös USB 1.1 -yhteensopiva).

Minikokoisen muistin paino on vain 2 grammaa, ja sen tallennuskapasiteetti on 8 Gt.Virtalähteenä toimii USB-väylä, eli muistitikku ei tarvitse paristoja.Muisti on Windows 7 –yhteensopiva.

Tämän muistitikun lukunopeus on vähintään10 Mt/s ja kirjoitusnopeus vähintään3 Mt/s. VerbatiminStore’n’GoUSB-muistin avulla voit lisätä tallennustilaa minikannettavaasi ilman, että kannettavan koko kasvaa.

Tämän erittäin pienen, hädin tuskin kolikon kokoisen muistitikun mitat ovat vain 17,15mm x 14,85mm x 7,7mm. Muistitikkua voidaan käyttää yhdessä seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Apple MacOS 9.0 tai uudempi, Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7, Linux 2.4.0 tai uudempi.

Tuotteelle saa myös 2 vuoden Verbatim-takuun! Muistitikkua voidaan lisäksi käyttää tiedostojen siirtämiseen koneelta toiselle: jos tarvitset tiedonsiirtovälinettä kodin ja toimiston välille, tai jos haluat muistin, johon voit tallentaa esimerkiksi muilta saatuja kuvia ja videoita, tämä muistitikku sopii tarkoitukseen mainiosti. Edullinen hinta kätkee taakseen käytännöllisen ja laadukkaan tallennusvälineen.

Osta

Palaa takaisin syntymäpäivälahjoihin

tacx universal –pullokassi

tacx universal –pullokassi

kosmoboot leonard -saappaat

kosmoboot leonard -saappaat

délices de cartier -hajuvesi

délices de cartier -hajuvesi

säädettävä rani-mekko

säädettävä rani-mekko

korukaappi kokovartalopeilillä

korukaappi kokovartalopeilillä