Valmistujaislahjaideat ja omaperäiset lahjat valmistuneille

Mitkä olisivat täydellisiä ideoita valmistujaislahjaksi akateemisille ystävillesi jotka vihdoin ovat saavuttaneet tämän tärkeän päämäärän? Sopivien valmistujaislahjaideoiden löytäminen on haastava tehtävä joka ei riipu pelkästään mielikuvituksestasi mutta myös muusta, kuten esimerkiksi käytettävissä olevasta rahasta…

Sen lisäksi lahjojen tulisi olla persoonallisia että tekisit saajaan hyvän vaikutuksen etkä sortuisi joka tilanteessa johonkin tyypilliseen tavaraan, vaan antaisit jotain todella erityistä: on välttämätöntä löytää ainutlaatuinen idea!

Valmistujaislahjojen tulee olla esineitä joita voi käyttää päivittäin, jotka tuovat hymyn huulille tai mieleen jonkin erityisen muiston koska ne liittyvät tähän onnelliseen hetkeen jolloin pitkä uurastus opintojen parissa päättyy valmistumiseen.

Motorola Moto 360

Motorola Moto 360 – Black Leather Smart Watch, musta nahka älykello on tyylikäs, perinteiset rannekellot mieleentuova älykello, joka mittaa sykkeen.

Lue lisää

Silmien laserleikkaus Kampin Terveystalossa

Terveystalossa suoritettava silmien laserleikkaus on nopea, vaivaton ja turvallinen tapa korjata näköongelmia ja päästä eroon silmä- ja piilolaseista.

Lue lisää

valmistujaislahja

Pelikortit ilmestyivät ensimmäisen kerran Kiinassa noin kymmenennellä vuosisadalla jKr. josta ne levisivät arabien keskuuteen seuraavilla vuosisadoilla. Kaupan ja kulttuurienvaihdon myötä pelikortit saapuivat myös länteen ja neljäsataa – luvun alkupuolella Italiassa valmistettiin ensimmäiset tarokkikortit.

 

Valmistujaislahjan eteen tulee hieman nimensä mukaisesti nähdä vaivaa, todistaahan se elämän erästä tärkeää merkkipaalua: niinpä sen ei pidä eikä se saa olla mikä tahansa tyhjänpäiväinen esine!

Erityinen idea valmistujaislahjaksi voisi olla hankkia jotain mitä ei saa helposti ostettua kaupoista, koska yliopistosta valmistuneet edustavat yleensä hieman korkeampaa kulttuuria ja ovat siksi usein myös vaativampia lahjan ainutlaatuisuuden ja persoonallisuuden suhteen.

Tietysti ystäville sopivia valmistujaislahjoja voisi löytää paljonkin, jos vain kaikki eivät maksaisi niin paljoa… on myös totta että mieluisa ja haluttu valmistujaislahja ei välttämättä ole se joka maksaa eniten, eikä ystäviltä edes odoteta että he kuluttaisivat tuhottomasti rahaa tällaisissa tilanteissa.

Hyvät ideat siitä kuinka keksiä omaperäisiä lahjoja kohtuulliseen hintaan voivat kuitenkin olla kateissa ja hermostuttaa kenet tahansa. Ja kun puhutaan vastavalmistuneista tohtoreista tulee valmistujaislahjan olla sellainen josta saaja myös

 

todella nauttii. Jos mietitään sopivia valmistujaislahjoja yleensä, ne voisivat olla koruja, uusinta tekniikkaa tulevaan toimistoon tai vaikkapa vaatteita. Kaikki tarpeellisia mutta usein liian kalliita.

Ja tunnemmeko todella kyseisen henkilön maun ja mieltymykset? Valmistujaislahjaideat eivät saisi olla liian kalliita mutta toisaalta eivät myöskään liian edullisia: niiden tulisi muistuttaa siitä tärkeästä hetkestä saajan elämässä joka säilyy mielessä ikuisesti, niinpä lahjan tulee olla sellainen joka säilyttää arvonsa vuodesta toiseen.

Sen lisäksi valmistujaislahjan tulee olla sopiva akateemisen loppututkinnon suorittaneelle joka useimpien nykynuorten tavoin on kiinnostunut uusimmasta tekniikasta. Ei pidä unohtaa moderneja valmistujaislahjoja!

Valmistujaislahjaidean tulee siis olla sellainen jota voi kantaa mukana… tai jota katsomalla saaja muistaa heti elämänsä tärkeän hetken. Täytyy varoa ettei menetä kasvojaan saajan silmissä!