Tzana-hampaidenvalkaisu ja valinnainen hammaskoru

Tupakoitko paljon tai vain silloin tällöin? Juotko paljon teetä tai kahvia? Mietitkö peiliin katsoessasi, että hampaasi ovat muuttuneet ikävän keltaisiksi? Vai haluaisitko vain antaa hymyllesi lisää hohtoa?

Tzana-hampaidenvalkaisu antaa kasvoillesi uuden ilmeen! Vaikka ulkonäköä voi piristää uudella kampauksella, muodikkailla vaatteilla ja hienolla kellolla, mikään ei kaunista ihmistä enemmän kuin aito hymy.

Jos hampaasi ovat hohtavan valkoiset, hymysi häikäisee entistäkin ihastuttavammin! Hampaiden valkaisu on tarpeen, jos kulutat usein hampaita värjääviä juomia, tupakoit tai huomaat muuten vain hammasrivistösi hohtavuuden kadonneen.

tzana-hampaidenvalkaisu

Jos taas etsit sopivia joululahjoja, hampaidenvalkaisu sopii niin naiselle kuin miehellekin oivaksi hemmottelulahjaksi. Tehokas ja hellävarainen Tzana-hampaidenvalkaisu LED-valolla on hellävarainen mutta tehokas tapa valkaista hampaat.

LED-valolla tehtävä valkaisu takaa pysyviä ja välittömiä tuloksia. Hampaidenvalkaisun lisäksi pakettiin kuuluu valinnainen hammaskoru. Hampaidenvalkaisu toteutetaan maailman johtavalla valkaisutekniikalla, ja hammaskoru antaa halutessasi uutta ilmettä kasvoillesi.

Valkeat hampaat ja persoonallinen hammaskoru antavat olemukseesi uutta säteilyä, joka huomataan varmasti. Tzana-valkaisutekniikkaa arvostetaan maailmanlaajuisesti. Tämä tekniikka hyödyntää LED-valoa: valkaisugeelin aktivoituessa kiilteeseen ja hammasluuhun vapautuu happea, mikä poistaa värjäytymät mutta säilyttää hampaan rakenteen ennallaan.

Toimenpiteeseen kuluva aika riippuu hampaiden nykyisestä tummuudesta, mutta yleensä toimenpide kestää noin 15–60 minuuttia. Tänä aikana purukalusto saa takaisin luonnollisen valkoisuutensa kivuttomasti ja turvallisesti.

Parhaan tuloksen varmistamiseksi hampaiden kunto tulisi tarkistuttaa ennen toimenpiteeseen tuloa. Tässä yhteydessä kannattaa myös poistattaa hammaskivi. Hampaiden valkaisua ei joka tapauksessa suositella raskaana oleville naisille, alaikäisille, imettäville naisille eikä niille, jotka kärsivät iensairauksista.

Tzana-hampaidenvalkaisu LED-valolla tuottaa kestäviä tuloksia. Hampaiden vanhetessa ja uusien värjäytymien ilmentyessä ajan mittaan toimenpide kannattaa kuitenkin uusia noin 6–24 kuukauden välein.

Tzana-hampaidenvalkaisutekniikkaa hyödyntää esimerkiksi Tampereen keskustassa sijaitseva JK Nail Academy, joka suorittaa hampaiden valkaisuja ammattitaidolla ja vain uusimpia välineitä käyttäen.

JK Nail Academy on täyden palvelun koulutuskeskus ja kynsistudio, josta löytyy myös tukku- ja vähittäismyymälä sekä ammattilaisia ja asiakkaita palveleva koulutuskeskus, jossa koulutetaan myös uusia kauneuden ammattilaisia. Huolehdi hymystäsi ja valkaise hampaasi Tzana-valkaisutekniikalla: hohtavat hampaat ja valinnainen hammaskoru antavat sinulle uuden, raikkaan ilmeen!

Osta

Palaa joululahjoihin

Phase Eightin kukkamekko

Phase Eightin kukkamekko

Kompact’O -pyöräilykypärä

Kompact’O -pyöräilykypärä

Norelco RQ12 -parranajoterä

Norelco RQ12 -parranajoterä

Kätyri Dave -nukke

Kätyri Dave -nukke

OWI-robottikäsivarsi

OWI-robottikäsivarsi

Napapiirin pikajuna

Napapiirin pikajuna