Transformers -lelurobotti Bumblebee on toivelahja lapsille

Transformers-lelut ovat vuodesta toiseen lasten suosikkeja. Ne ovat jänniä robotteja, jotka pystyvät muuntautumaan aina uusiksi, vaikka lentokoneiksi, robottieläimiksi tai erilaisiksi ajoneuvoiksi. Cybertron on transformers-robottien kotiplaneetta, jossa niitä on kahta eri klaania, sekä hyviä että pahoja.

Hyvät ja ystävälliset transformersit ovat Autoroboteja ja pahat taas nimeltään Decepticoneja. Klaanien välillä käydään jatkuvaa taistelua planeetan herruudesta. Transformersit ovat saapuneet myös maapallolle, jossa taistelu jatkuu kiihkeänä maailman lasten avustuksella.

Jo vuosia transformers-robotit ovat olleet haluttuja lahjoja lapsille. Esimerkiksi Playskool Heroes Transformers Rescue Bots Energize Bumblebee –hahmo on robotti, joka näppärästi muuntuu urheiluautoksi tarvittaessa ja yhtä kätevästi taas takaisin robotiksi.

transformers-lelurobotti-bumblebee

Tällä robotilla on mukanaan poravasara, jota voi käyttää myös urheiluautomuodossa vihollisten pelottelemiseen. Transformers –hahmoja saa hankittua eri verkkokaupoista, kuten Amazonista ja muista leluja myyvistä liikkeistä. Hahmojen lisäksi transformerseista on saatavilla pelejä, sarjakuvia, elokuvia ja kirjoja.

Lapset rakastavat näitä monipuolisia robotteja, jotka muuntuvat aina erilaisiksi. Niiden kanssa leikkiessä ja järjestettäessä taisteluja hyvän ja pahan välillä ei aika tule koskaan pitkäksi. Tämä Transformers –lelujen Bumblebee –robottihahmo ja muut transformers-robotit soveltuvat yli 5-vuotiaille lapsille.

Robotteja ei suositella alle 3-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien johdosta. Transformersit ovat usein myös varsin pelottavan näköisiä, joten senkin takia kaikkein pienimmille on parasta hankkia muita leluja ja jättää robotit isompien lasten huviksi.

Useimmat lapset osaavat itse muuntaa robotin autoksi ja taas takaisin robotiksi, ja nauttivat tuosta itse osaamisen tunteesta. Bumblebee ja muut robottihahmot, kuten muutkin Transformers -lelut ovat saaneet hyvät arvostelut niillä leikkivien lasten vanhemmilta sekä leikittävyytensä että kestävyyden puolesta.

Transformerseja on valmistettu jo yli 30 vuotta eikä niiden suosio näytä osoittavan laantumisen merkkejä. Vanhemmista ja harvinaisemmista transformerseista on tullut jo keräilykohteita, joita etsitään eri nettikaupoista ympäri maailmaa.

Jos kaappien kätköistä löytyy vanhoja, alkuperäisiä transformerseja, ei niitä missään tapauksessa kannataheittää roskiin vaan pistää edelleen myyntiin, jos omien lasten transformers-kausi on jo ohi. Niillä saattaa olla arvaamattoman korkea myyntiarvo.

Osta

Palaa lahjaideoita lapsille