Fisher-Price Power Wheels Thomas and Friends with Track

Lapset rakastavat kaikkia liikkuvia, pyöriviä, poljettavia tai työnnettäviä leluja. Heti, kun lapsi alkaa pysyä jaloillaan, tämän suurinta huvia on päästä liikkeelle tavalla tai toisella, omin jaloin tai jonkun apuvälineen, potkumopon, pyörän tai muun vastaavan kanssa.

Huvipuistojen karusellit, junat ja muut laitteet ovat ikuisia suosikkeja, saahan niissä pikkuinenkin kokea vauhdin hurmaa. Pojat rakastavat autoja, junia ja muita liikennevälineitä useimmiten jo pienestä pitäen.

Niinpä niitä usein hankitaan myös pienille pojille lahjoiksi, suuremmassa tai pienemmässä koossa. Joulun ja syntymäpäivien alla tarvitaan lahjaideoita lapsille, mielellään sellaisia, joista lapset todella pitävät.

thomas-and-friends

Fisher-Pricen Power Wheels Thomas & Friends Thomas with Track on hankalasta nimestään huolimatta pikkupoikien, ja luultavasti monen pienen tytönkin, takuuvarma suosikki.

Pyöreä junarata ja akkukäyttöinen veturi, jota voi käyttää myös ilman rataa pikkuauton tai mopon tapaan, ihastuttaa varmasti pientä lahjansaajaa. Vauhti ja liikkeelle pääseminen on lapsista usein hauskinta mitä he tietävät.

Veturi Thomas juttelee ja päästää hauskoja ääniä, jotka ilahduttavat pientä veturinkuljettajaa. Veturia voi käyttää sekä radalla että irrallaan siitä, sekä sisällä että ulkona. Veturissa on 6 voltin akku, jonka laturi tulee pakkauksen mukana.

Käynnistys ja sammutus tapahtuu helposti nappia painamalla. Kokoa junarata, lataa veturin akku ja eikun matkaan. Pienen veturinkuljettajan silmät loistavat hänen ajaessaan omalla junaradallaan ympäri ja ympäri veturin päästellessä hassuja ääniä.

Tähän leikkiin lapset eivät yleensä koskaan kyllästy. Veturilla voi ajaa myös lattialla ilman rataa sekä ulkona pihalla. Mahtavan sinisen Thomas-veturin iloiset kasvot hymyilevät kilpaa sen kuljettajan kanssa.

Ja voi sitä silmien loistetta, kun lahjansaaja näkee mitä paketista paljastuu. Kun kuljettaja vielä huomaa, että veturi liikkuu oikeasti, ei riemulla ole rajoja. Juhlapäivän suosikkileikki on varmasti löytynyt.

Mistä sitten johtuukaan, niin kaikki liikkuvat ja pyörivät vekottimet ovat olleet lasten suosiossa kautta aikain. Kiikut, keinulaudat, karusellit ja muut huvipuistojen laitteet ilahduttavat jatkuvasti niin lapsia kuin isompiakin ihmisiä. Fisher-Price Power Wheels Thomas & Friends Thomas with Track -junarata ja veturi tuovat tämän saman hauskuuden kotiin.

Osta

Palaa lahjaideoita lapsille