Täysimittainen pöytäjalkapallo hauskoihin hetkiin koko perheelle

Erilaiset sisällä ja ulkona pelattavat pallopelit ovat aina kuuluneet suosituimpiin urheilumuotoihin. Joukkuepelit kuten jalkapallo,koripallo, jääkiekko, lentopallo ja muut vastaavat ovat suosittuja kautta maailman ja keräävät runsaasti niin harrastajia kuin katsojiakin.

Etenkin jalkapallo on kiistattomasti eräs suosituimmista, jos ei suosituin,  peli kautta maailman. Perinteisen ”eurooppalaisen” jalkapallon lisäksi siitä on monissa maissa omia versioitaan kuten autralialainen, irlantilainen tai amerikkalainen jalkapallo, jotka  nekin keräävät sankat kannattajajoukkonsa.

Monille faneille oman joukkueen menestys on lähes elämää suurempi kysymys ja jatkuva keskustelun aihe. Etsittäessä näille jalkapallofriikeille hauskoja lahjoja pöytäjalkapallo on varmasti eräs mieluisimmista.

taysimittainen-poytajalkapallopeli

Täysimittainen pöytäjalkapallopeli sisältää täydet joukkueet, eli yhteensä 22 pelaajaa 140 x 78 x 87,8 cm kokoisella pöydällä. Kentälliset on jaettu maalivahdin lisäksi kahteen puolustajaan, viiteen keskikenttäpelaajaan ja kolmeen hyökkääjään.

Peliä pelataan kahden henkilön joukkueilla, eli yhteensä neljä pelaajaa kerrallaan. Tämä huippusuosittu peli on saatavissa mustana, valkoisena, punaruskeana tai vaalean puun värisenä.

Rungon materiaali on MDF-levyä ja se painaa 70 kiloa. Pelipöydän jalat ovat säädettävissä. Runko on tukeva ja kestävä ja pelaajat liikkuvat siinä kromisissa teleskooppitangoissa.

Käyttötangoissa on kumikahvat pitävän otteen varmistamiseksi. Peli sisältää myös pistelaskurin, kaksi palloa ja mukitelineet neljälle pelaajalle. Pöytäjalkapallo sopii hauskaksi ajanvietteeksi niin lapsille kuin aikuisillekin, ja yhtä hyvin tytöille kuin pojille.

Jännittävät matsit tempaavat mukaansa sekä pelaajat että katsojat. Tukeva runko  ja kestävä rakenne sallivat rajummatkin taistelut jalkapallokentän herruudesta. Perheen peli-illat, illanistujaiset ja lastenjuhlat saavat mielenkiintoisen ohjelmanumeron tämän reilunkokoisen pöytäjalkapallon ympärillä vietettävästä turnauksesta.

Lisäksi tämä seisaaltaan pelattava peli saa liikkeellemyös normaalisti tietokonepelejä istuen pelaavat lapset ja nuoret.Suuri etu nykypäivänä, jolloin ihmiset istuvat aivan liikaa ajastaan.

Täysimittainen pöytäjalkapallopeli sopii lahjaksi lapsille ja ikuisille tai vaikka koko perheelle. Sen ympärille on helppo kokoontua viettämään yhteistä aikaa, joka pelin tiimellyksessä kuluukin yllättävän nopeasti.

Pistelaskurilla laskettavat maalit kertovat tulokset kiistattomasti ilman spekulointia voittajajoukkueesta. Peliaika voidaan sopia vapaasti tai pelata vaikka tiettyyn maalimäärään saakka. Pöytäjalkapallon mukana seuraavat myös käyttöohjeet.

Osta

Palaa lahjoihin mieshenkilölle