TapouT Kids’ Jogging Set –Multi, tyylikäs setti vauvalle

Pikkuvauvoille ja lapsille lahjojen keksiminen on hauskaa ja melko helppoa, siltä se ainakin usein tuntuu. Toisaalta pehmolelut, potkupuvut ja muut yleisimmät lahjavalinnat saattavat pikkuhiljaa ruveta tuntumaan tylsiltä, ja monissa perheissä niitä alkaa olla jo liiankin kanssa, kun mummot, papat ja muut sukulaiset sekä tuttavat kantavat niitä lisää lahjoiksi.

Pitäisi siis löytää jotain erilaista ja persoonallista, mutta kuitenkin sopivan henkilökohtaista juuri kyseiselle pikkulapselle. Nykyään monet nuoret vanhemmat harrastavat kuntoilua ja äidit käyvät lenkillä jopa vaunujen kanssa, Mikä olisikaan siis sopivampi lahja, kuin hankkia lapselle äidin asuun sopiva oma ”juoksusetti”.

Tässä on hauska uusi idea ja lahja pikkuvauvalle. Sporttinen vauvan oma urheiluasu, TapouT Kids’ Jogging Set –Multi sopii sekä tyttö- että poikavauvoille. Hupparin ja housut sisältävä asukokonaisuus on helposti puettava ja mukava lapsen päällä.

tapout-kids-jogging-set-multi

Rauhallinen ja moderni väritys sopii yhteen vanhempien urheiluvaatteiden kanssa, se sopii siis loistavasti tyylistään tarkoille vanhemmille jotka haluavat pukea myös lapsensa muodin mukaan.

TapouT Kids’ Jogging Set-Multi on saatavissa kolmessa eri koossa, aivan pienimmistä alle kolmen kuukauden ikäisistä vauvoista 3-6 kuukauden ja 6-9 kuukauden ikäisten kokoon saakka.

Hankkimalla tämän tyylikkään vauvan juoksuvaatesetin omalle lapselle, sukulaisten tai ystävien lapselle, voit varmistaa, että kuntoilevien vanhempien pienokainen on asianmukaisesti puettu kuntolenkkien aikana.

Asu sopii myös loistavasti vauvan oloasuksi, matkoille mukaan ja lämpimien ilmojen päällysvaatteeksi. Tyylikäs moderni väritys on raikas poikkeus ja huomataan varmasti iänikuisten vaaleanpunaisten ja –sinisten sijaan.

Nykyaikaisen vauvan ulkoiluasuna tai vaikkapa olosuna kotona TapouT Kids’ Jogging Set-Multi on mitä mainioin ja monikäyttöinen asu. Voit toki käyttää myös hupparia ja housuja erikseen tarvittaessa.

Mukavia ja joustavia laadukkaita asustesettejä ei pikkulapsiperheessä ole yleensä koskaan liikaa. Viedessäsi tämän korkealaatuisen juoksusetin lahjaksi pikkuvauvalle voit olla varma, että vanhemmat ottavat sen kiitollisina vastaan.

TapouT Kids’ Jogging Set-Multi on loistava valinta nykyaikasen modernin perheen pikkuvauvalle, laadukas setti sopii yhtä hyvin sekä tyttö- että poikavauvalle ja tulee varmasti olemaan ahkerassa käytössä.

Osta

Palaa lahja pikkuvauvalle