Aina sopivia syntymäpäivälahjoja ja lahjaideoita

Miehille, naisille, tyttöystäville, lapsille, äidille, veljelle, ystävälle, anopille: lista on loputon, mutta kun syntymäpäivät koittavat,etsimme heille joka vuosi vimmatusti sopivaa syntymäpäivälahjaa!

Tätä merkkipäivää ei sovi unohtaa. Syntymäpäiville tulee löytää sopiva lahja – oli kysymyksessä sitten pieni lahja tai jotain, johon sijoitamme enemmän aikaa ja rahaa lahjoittaaksemme läheiselle jotakin merkityksellistä.

Tehtävä ei ole helppo, eikä aina ole mahdollista löytää erityisen kivaa ja ainutlaatuistalahjaa. Yleensä synttärilahjan etsiminen on samanlaista kuin joululahjan metsästys: mieleen ei juuri tarpeen vaatiessa tule mitään hyödyllistä!

Kätyri Dave -nukke

Riemastuttava puhuva Kätyri Dave -nukke on tarkka kopio Itse ilkimys 2 -elokuvahahmosta: äänitehosteilla varustettu nukke saa lapset nauramaan ääneen!

Lue lisää

lasten syntymäpäivät

“Stereogrammi on käytännöllisesti katsoen kertomus rakkaudestani Andreaan. Helmikuun 27. päivästä alkaen rakkaustarinamme tärkeimmät hetket ovat ikuistettuina tauluun, joka on kestävä muisto suhteestamme ja kaikista yhdessä eletyistä seikkailuista, jotka ovat auttaneet meitä tutustumaan ja rakastamaan toisiamme vieläkin enemmän. Se, että joudumme ”avaamaan” taulun voidaksemme ihailla näitä hetkiä, tekee taulusta intiimin ja henkilökohtaisen – ja hauskan, juuri kuten meidän tarinamme!” (Tania)

 

Lahjan etsiminen syntymäpäiväksi rakkaalle ihmisille ei tietenkään ole harmillista, mutta monesti siihen tarvitaan aikaa, jotta valituksi ei tulisi sitä tavallista vaihtoehtoa tai jotain liian kallista esinettä.

Käytössä ei useinkaan ole suurta rahamäärää! Täytyy siis miettiä tarkkaan, jotta syntymäpäivänä annettu lahja olisi mieleinen eikä meidän tarvitsisi maksaa siitä pitkää penniä tai päätyä taas siihen samaan, iänikuiseen valintaan.

Jos asut pienessä kaupungissa, tämä ei auta etsinnässä. Kaupoissa, joista voit etsiä lasten syntymäpäivälahjaatai vaikka synttärilahjaa miehelle, vaatimuksiin vastaavat vaihtoehdot ovat aina samoja.

Suurissa kaupungeissa sopivien liikkeiden hinnat taas pakottavat ottamaan lainaa! Täydellisten synttäri-ideoiden keksiminen on siis mahdotonta. Jos silti tunnemme lahjansaajan maun hyvin, läheiselle henkilölle voi uskaltaa ostaa jotakin myös internetistä.

Ideoita synttäreille löytyy internetistä paljonkin. Usein verkosta voi myös hankkia jotain, mitä lähikaupoista ei saa. Ei ole olemassa ostoskeskuksia, joista löytäisi syntymäpäiväävarten yhtä ainutlaatuisia ideoita kuin Sirds on!

 

Kolmiulotteisia kuvia voi ostaa vain verkkokaupasta: niiden kanssa voi ”leikkiä piilosta”, ja kuvaan voi sisällyttää päivänsankarille tärkeän valokuvan tai laittaa kehykseksi jotain, josta lahjan saaja pitää paljon.

Jos kuvaksi onnistuu valitsemaan erityisen vaikuttavan ja saajan rakastamankuvan, syntymäpäivänlahjavalinta tulee olemaan harvinaisen onnistunut. Kuvaa voi pitää kodin seinällä tai toimistossa, jossa siihen voi silloin tällöin uppoutua pitääkseen pienen luovan tauon!

Sirds-tyyppisetsyntymäpäivien lahjat voivat olla hauskoja, henkeviä, salaperäisiä tai yllättäviä. Ne ovat aina ainutlaatuisia, ja on vaikeaa löytää toista synttärijuhlaa tai lasten syntymäpäiviä, joissa lahjojen avaamisen hetkellä muut olisivat keksineet lapsille, ystävälle, miehelle, vaimolle tai muille syntymäpäiväksi yhtä omaperäistä synttärilahjaideaa!

Haasteena on saada syntymään tunneside lahjan ja lahjansaajan välille, jolloin oikean värin, kuvan ja muodon valinnan ansiosta synttärisankarille löytyy pitkäikäinen ja rakastettu syntymäpäivälahja.

Giron Reverb-pyöräilykypärä

Kevyt, kestävä ja tyylikäs Reverb-kypärä sopii pyöräilyyn kaupunkialueella ja työmatkoilla – tämä malli takaa hyvän käyttömukavuuden ja istuvuuden!

Lue lisää

Verbatim-muistitikkuStore’n’Go

Verbatimin minikokoinen USB-muistitikku (Store’n’Go) liitetään USB-porttiin. Tallennuskapasiteetiltaan suuri muisti sopii hyvin minikannettaviin.

Lue lisää