Ladattava The SportDOG NoBark 10R –haukunestopanta lahjaksi

Koirat, nuo ihmisen parhaat kaverit, ovat jo kauan eläneet yhteiseloa ihmisten kanssa lemmikkeinä, harrastus- ja työkoirina. Niin mukavia kuin nuo uskolliset ystävämme ovatkin, on koirilla joitain luontaisia piirteitä, joista joskus on tarvetta yrittää päästä eroon tai ainakin saada vähennettyä niitä.

Haukkuminen on varmasti koirien tunnetuin ominaisuus ja samalla myös se, josta syntyy eniten keskustelua, hankaluuksia ja joskus jopa ristiriitojakin esimerkiksi kerrostalossa koiraa pidettäessä. Sehän on kuitenkin koirille ominaista toimintaa, mutta haukkumista on mahdollista myös vähentää kouluttamalla koiraa.

Miettiessäsi mahdollisia lahjatavaroita koiranomistajalle, haukunestopanta voisi olla tarpeellinen ja toivottu lahja, ainakin, jos haukkumisen kanssa on ollut ongelmia. Tietyt koirarodut haukkuvat luonnostaan enemmän kuin toiset, ja usein esimerkiksi yksin kotiin päiväksi jäävä koira saattaa ikävissään haukkua tuntikausia ja häiriten samalla naapureita.

sportdog-haukunestopanta

Naapurisovun säilyttämiseksi on hyvä opettaa koira hiljaiseksi omistajan ollessa poissa kotoa. Laadukas ja koiralle kivuton ja vaaraton SportDOGin ladattava NoBark 10R –haukunestopanta on oiva apuväline koulutettaessa koiraa olemaan turhaan haukkumatta.

Ladattava The SportDOG NoBark 10R –haukunestopanta toimii useammalla tavalla lyhentäen koiran kouluttamiseen tarvittavaa aikaa. Patentoitu PerfectBark –teknologia toimii haukkumisen vähentämisen opettamisessa sekä värinän että äänen avulla.

Patentoitu teknologia varmistaa, että haukunestopanta reagoi ainoastaan koiran haukkumiseen mutta ei muihin ääniin, jotka sekoittaisivat haukunestopannan käytön tavoitteita. Käyttäjän valittavissa on kolme eri tapaa, kuinka panta stimuloi koiraa: koiran temperamentin mukainen käyttö, progressiivisesti kasvava stimulaatio sekä käyttäjän oman valinnan mukainen tapa.

Automaattinen turvasammutus kaikissa käyttötavoissa estää pannan ylitoiminnan. Kun koira haukkuu tilanteessa, jolloin se ei ole suotavaa, haukunestopanta värisee ja antaa koiralle myös äänisignaalin.

Näin koira oppii, että haukkuessaan se saa pannan aiheuttaman palautteen, jonka koira kokee outona tai hieman epämiellyttävänä. Yleensä koira oppii jo lyhyessä ajassa, että haukkuessaan se saa pannasta tuon reaktion, niinpä haukkuminen vähenee automaattisesti koiran havaitessa, että ollessaan hiljaa tuota pannan aiheuttamaa ”huomautusta” ei tule.

Hankkimalla ladattavan The SportDOG NoBark 10R –haukunestopannan lahjaksi tai omalle koiralle, opetat koiran hyville tavoille ja naapurisopukin säilyy parempana, kun koira ei hauku pitkin päivää ikävissään.

Osta

Palaa lahjatavaroihin