Monikäyttöinen Sport-Brella sopii moneen eri käyttöön

Rannalla, retkillä, ulkoiltaessa, urheilutapahtumissa tai vaikkapa ulkokonserttia kuunneltaessa kaipaa usein suojaa auringolta, sateelta tai tuulelta. Suojan tulisi olla kevyt, monikäyttöinen, kätevä pakata ja helposti kuljetettavissa.

Käytännöllisen varjon alla on turvallista viettää aikaa vaikkapa pikkulasten kanssa rannalla päivän kuumimpaan aikaan varjon suojatessa lapsia palamiselta.  Aurinkovarjot suojaavat kyllä auringolta, mutta eivät anna suojaa sivusuunnassa ja saattavat usein olla melko painavia kuljetettaviksi.

Kaikki nämä edellämainitut ominaisuudet löytyvät Sport-Brella kannettavasta aurinko- ja sääsuojasta. Muista tämä monikäyttöinen tuote myös, jos olet etsimässä persoonallisia lahjoja.

sport-brella-aurinko-ja-saasuoja

Monikäyttöistä Sport-Brella aurinko- ja sääsuojaa voi käyttää niin rannalla aurinkovarjona, telttana retkillä ja lasten pihaleikeissä, suojana urheilutapahtumissa sekä katsomon että osallistujien puolella, koiranäyttelyissä ja monissa muissa tarkoituksissa, joissa tarvitaan suojaa auringolta, sateelta tai tuulelta.

Sport-Brellan kokonaisleveys on 2,44 metriä ja paino vain 4 kiloa. Se on todella kätevä kuljettaa mukana omassa, kantohihnalla varustetussa pakkauksessaan. Värivaihtoehtoina ovat kirkas sininen ja punainen.

Pakkaa se mukaan, kun lähdet perheen tai ystävien kanssa rannalle tai piknikille, avaa se pihalle lasten leikkejä varten tai käytä konserteissa ja urheilutapahtumissa antamassa suojaa niin auringolta kuin sateeltakin.

Sport-Brellaa voi käyttää lukemattomissa eri tarkoituksissa. Sport-Brellassa on kestävä teräsrunko, joka on todella helppo avata ja sulkea. Varjon mukana seuraa 8 kpl maakiiloja, jonka avulla se on helppo ankkuroida paikoilleen.

Suuret, vetoketjuilla varustetut ikkunat antavat valoa ja voit avata ne tarvittaessa tuuletuksen lisäämiseksi. Sisäpuolisiin taskuihin voit laittaa pikkutavarat vaikkapa uintihetken ajaksi.

Sport-Brella suojaa niin sateelta kuin UVA- ja UVB-säteilyltäkin. Hanki tämä todella monikäyttöinen suoja joko itselle tai lahjaksi, kätevä varjo ei unohdu nurkkiin käyttämättömänä sen lukemattomien käyttömahdollisuuksien johdosta.

Rantakäytössä Sport-Brella on ehdottoman kätevä, koska se suojaa myös sivusuunnassa tuulelta ja lentävältä hiekalta. Maakiiloilla ankkuroituna se pysyy tukevasti paikallaan kovallakin tuulella.

Suuren, yli kaksi metriä halkaisijaltaan olevan varjon alle mahtuvat suojaan niin lapset, koirat kuin aikuisetkin. Koostaan huolimatta Sport-Brella on kevyt kuljettaa, sen paino on vain 4 kiloa. Omassa kantopussissaan varjo kulkee näppärästi mukana mihin tahansa.

Osta

Palaa persoonallisiin lahjoihin