Eroon silmälaseista nopeasti, silmien laserleikkauksella

Erilaisten taittovirheiden ja ikänäön korjaamiseen useimmat ihmiset joutuvat käyttämään ainakin jossain vaiheessa elämäänsä silmälaseja tai piilolinssejä.Vaikka näillä saadaankin korjattua useimmat näköongelmat varsin helposti, on silmälasien tai piilolinssien käytössä myös omat ongelmansa.

Joissain työtehtävissä, urheiltaessa, uidessa ja muissa aktiviteeteissa saattaa etenkin silmälasien käyttö olla mahdotonta, ne saattavat rikkoontua tai huurtua, jolloin näkeminen hankaloituu entisestään.

Onneksi nykyisin liki- ja kaukonäköisyyttä, hajataitteisuutta tai ikänäköä voidaan helposti korjata nopealla ja kivuttomalla silmien laserleikkauksella, jonka avulla on mahdollista päästä eroon silmä- tai piilolaseista.

silmien-laserleikkaus-kampin-terveystalossa

Silmien laserleikkaus on monille ahkerille opiskelijoille myös haluttu valmistujaislahja. Terveystalossa suoritettava silmien laserleikkaus on nopea, vaivaton ja turvallinen tapa päästä eroon silmälaseista.

Silmien laserleikkaus on mahdollista tehdä lähes kaikille erilaisista näköongelmista kärsiville. Toimenpide on nopea, kivuton ja turvallinen, eikä sairaalaan tarvitse jäädä muutamaa tuntia pitemmäksi aikaa.

Leikkauksen jälkeen tehdään kaksi jälkikontrollia, joissa tarkistetaan näkö ja varmistetaan leikkauksen onnistuminen.Terveystalossa tehtävät silmien laserleikkaukset tehdään IntraLasik-tekniikalla, jossa ei käytetä lainkaan leikkaavaa terää.

Tämä nopeuttaa leikkauksen jälkeistä paranemista ja auttaa saavuttamaan paremman lopputuloksen kuin perinteinen silmäleikkaustekniikka. Ennen leikkausta tehdään tarkka esitutkimus, jossa leikkauksen tekevä ”silmätiimi” tulee asiakkaalle tutuksi.

Tiimiin kuuluvat optikko, silmähoitaja ja kirurgi. Esitutkimus kestaa noin kaksi tuntia ja siinä tutkitaan kattavasti ja perusteellisesti silmien kunto optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Terveystalossa suoritettavat silmien laserleikkaukset tehdään Terveystalon Kampin toimipisteessä Helsingin keskustassa. Kun haluat päästä eroon silmälaseista tai piilolinsseistä, on silmien laserleikkaus nykyaikainen, turvallinen ja vaivaton tapa.

Silmien laserleikkaus sopii lähes kaikille näköongelmista kärsiville, ikäsuositus leikkauksiin tuleville on 18 – 45 vuotta. Alaikäisille silmien laserleikkausta ei suoriteta. Tarkan, noin kaksi tuntia kestävän esitutkimuksen jälkeen suoritettava toimenpide ei vie aikaa muutamia minuutteja kauempaa.

Ja leikkauksen jälkeen olet valmis lähtemään kotiin jo parin tunnin kuluttua. Leikkauksen jälkeen saat mukaasi yksityiskohtaiset hoito-ohjeet ja tarvittavat silmätipat. Sinua neuvotaan myös kuinka pian voit harrastaa liikuntaa leikkauksen jälkeen.

Terveystalo on vastuussa leikkauksen onnistumisesta ja mikäli tavoiteltua tulosta ei saavuteta leikkauksessa, saat korjaavan toimenpiteen maksutta vuoden kuluessa leikkauksen suorittamisesta.

Osta

Palaa valmistujaislahjoihin