Shaun T's FOCUS - DVD Workout –pakkaus on tie hyvään kuntoon

Nykyinen kiireinen elämänrytmi töineen ja harrastuksineen tahtoo viedä ajan niin tiukalle, että sopivan ajankohdan löytäminen kuntoilulle on usein vaikeaa. Samalla kuitenkin kaikkialla puhutaan kuntoilun tärkeydestä ja sen vaikutuksesta elämänlaatuun ja terveyteen.

Pitkät työpäivät, vuorotyö, lapsiperheen kiireet ja muut syyt estävät monesti säännöllisen kuntosaliharjoittelun tai lenkillä käynnin. Etenkin miesten on tällöin helppo jäädä sohvalle niinä harvoina vapaahetkinä joita viikosta löytyy.

Ajatteleva ja miehensä terveydestä huolta kantava vaimo miettiikin, kuinka edistää miehensä terveyttä ja tämän pysymistä hyvässä kunnossa. Tähän ongelmaan tuo helpon ratkaisun Shaun T's FOCUS T25 Base Kit - DVD Workout –pakkaus, joka on erinomainen lahja puolisolle.

shaun-focus-t25

Shaun T's FOCUS T25 Base Kit - DVD Workout –pakkaus sisältää 9 DVD-levyä, joilla on yhteensä 11 kappaletta 25 minuutin harjoitusohjelmaa, jotka on helppo tehdä kotioloissa.

Lisäksi tarvitaan vain jumppamatto ja pakkauksen mukana tuleva jumppanauha, voi toki käyttää myös käsipainoja, jos sellaisia sattuu ennestään olemaan käytössä. DVD-levyjen ja jumppanauhan lisäksi pakkauksessa on aloitusopas, ruokavaliosuunnitelma, harjoituskalenterit ja 5 päivän nopean aloituksen opas.

Tämän pakkauksen avulla ja ohjeilla 25 minuutin päivittäinen harjoittelu riittää parantamaan nopeasti kuntoa ja tekemään sohvaperunasta hyväkuntoisen atleetin, joka näillä inspiroivilla ohjeilla saattaa innostua kuntoilusta enemmänkin.

Nopeasti saavutettavat tulokset motivoivat jatkamaan harjoituksia sohvalle jumiutumisen sijaan. Vain 25 minuuttia aikaa päivässä on helppo löytää kiireisimmänkin, ja kerran ohjelman aloitettua näkyvät tulokset kannustavat noudattamaan ohjelmaa jatkossakin.

Hyvin suunnitellut harjoitukset yhdistettynä oikeanlaiseen ruokavalioon takaavat, että vain 25 minuutin päivittäinen harjoittelu kohottaa kuntoa ja auttaa polttamaan rasvaa jopa paremmin kuin tunnin harjoitukset.

Tehokas ja nopea treeni mahtuu tiiviiseenkin aikatauluun ja voit tehdä harjoitukset rauhassa kotona juuri silloin kun siihen löytyy sopiva hetki.  Hankkimalla puolisolle lahjaksi Shaun T's FOCUS T25 Base Kit - DVD Workout –pakkauksen, näytät kuinka paljon välität hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Mukana seuraava ruokavalio-opas antaa vinkkejä terveelliseen ruokailuun koko perheelle, näin lahjasta on hyötyä myös perheen muille jäsenille.

Osta

Palaa lahjoihin puolisolle