Waterford Crystal Lismore Crimson shampanjalasit kristallia

Kahdenkeskisiä hetkiä rakkaimman kanssa romanttisen päivällisen merkeissä tai muuten vain laatuaikaa viettäessä ei useimmilla ole liikaa. Noihin harvinaisiin hetkiin kannattaa siis panostaa, että niiden ikimuistoisuus jää mieleen ja ne toimivat tarkoitetulla tavalla parisuhteen vahvistajana.

Onko tuo hetki sitten elokuvailta kahdestaan, päivällinen kaupungin parhaassa ravintolassa, romanttinen viikonloppu jossain Euroopan kaupungissa vai ulkoilulenkki tai muu yhdessä puuhastelu, sehän on aivan henkilöistä ja heidän makutottumuksistaan kiinni.

Useimpien mielestä todella tärkeisiin hetkiin kuuluu kuitenkin lasillinen kuohujuomaa, joko aitoa shampanjaa tai kuohuviiniä. Pidä nämä hetket mielessä, kun etsit romanttisia lahjoja. rakkaimmallesi.

shampanjalasit-kristallia

Mikä kruunaisikaan ikimuistoisen hetken paremmin kuin lasillinen aitoa shampanjaa kristallilaseista nautittuna oman rakkaan kanssa kahdestaan.Kuuluisan Waterfordin kristalliset shampanjalasit sopivat tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin.

Upeat Waterford Crystal Lismore Crimson –shampanjalasit voit hankkia esimerkiksi Amazonista, josta ne toimitetaan sinulle suoraan kotiin muutamassa päivässä. Pari näitä ihastuttavan kauniita kristallilaseja saa nuo tärkeät hetket tuntumaan vieläkin erityisemmiltä.

Näissä eleganteissa Waterford Crystal Lismore Crimson –shampanjalaseissa on klassinen Lismore –kuvio yhdistettynä timantti ja kiila kristallileikkauksiin. Lasin ensiluokkaisesti muotoiltu karmiininpunainen kupu yhdistyy jalan kirkkaaseen kristalliin.

Nämä lasit sopivat erinomaisesti jouluun, hääpäiväksi, Valentinen päivän viettoon tai romanttiselle päivälliselle rakkaimman kanssa. Muistathan, että kristallilasit pestään aina käsin.

Suunnitteletko rakkaasi yllättämistä shampanjaillallisella vai haluatteko vain nauttia toistenne seurasta ja lasillisesta hyvää viiniä. Näihin kaikkiin erilaisiin ja erityisiin tilanteisiin tuo aivan oman arvokkaan lisänsä tyylikkäät ja korkealaatuiset Waterford Crystal Lismore Crimson –shampanjalasit.

Nämä huippulaatuiset Waterfordin kristallituotteet ovat tunnettuja kautta maailman, miksi et hankkisi niitä siis myös teidän tärkeitä hetkiänne juhlistamaan. Etenkin useimmat naiset, mutta myös monet miehet, kaipaavat hektisen arjen keskelle pieniä romanttisia tuokioita ja aikaa olla kahden oman rakkaimman kanssa.

Valitettavasti noita tilanteita tahtoo usein olla mahdollista viettää aivan liian harvoin, etenkin lapsiperheissä. Kun tuo kauan odotettu juhlahetki sitten saapuu, kannattaa varmistaa, että puitteet ovat kunnossa, shampanja jäähtymässä ja kristallilasit valmiina että voitte viettää ihanan romanttisen tuokion kahden kenenkään häiritsemättä.

Osta

Palaa romanttisiin lahjoihin