Selsey tv-kalustekokonaisuus on tyylikäs lahja kotiin

Mikä voisikaan olla rentouttavampaa kuin saapua raskaan työpäivän jälkeen kotiin ja asettua kauniisti kalustettuun ja käytännölliseen olohuoneeseen katsomaan televisiota tai kuuntelemaan musiikkia.

Television ja muun viihde-elektroniikan sekä niihin liityvien tarvikkeiden kuten elokuvien ja levyjen säilytys voi joskus tuottaa päänvaivaa. Minkälaiset kalusteet sopivat omaan kotiin, ovat hinnaltaan edullisia ja täyttävät juuri niille asetetut vaatimukset.

Millainen tv-taso sopii omaan olohuoneeseen ja voiko samassa kalusteessa säilyttää myös nuo tärkeät elokuvat, levyt, kaukosäätimet ja muut viihde-elektroniikan käytössä tarpeelliset tavarat ja tarvikkeet.

selsey-tv-kalustekokonaisuus

Nämä erikoiskalusteet voisivat olla hyvä valinta, kun mietitään esimerkiksi lahjoja kotiin vaikkapa nuorelle parille. Selsey tv-kalustekokonaisuus täyttää erinomaisesti nuo olohuoneen viihdenurkkaukselle asetetut vaatimukset.

Hankkimalla tämän tyylikkään kalustekokonaisuuden saat yhdellä kertaa tv-tason, seinäkaapit ja hyllyn, jotka sisältävät runsaasti säilytystilaa. Tyylikkäät valkoiset kalusteet sopivat useimpiin sisustuksiin antaen kotisi viihdekeskukselle rauhalliset puitteet.

Kaksiosainen tv-taso, jonka osien pituus on 150 ja 100 cm, antaa runsaasti tilaa television lisäksi monien muiden tavaroiden tai musiikkilaitteiden säilyttämiseen. Tv-tason alahyllylle mahtuu suurempikin määrä elokuvia ja levyjä.

Voit käyttää osia yhdessä tai erikseen kahtena eri tasona. Helppohoitoinen valkoinen laminaattipinta sopii saumattomasti useimpiin sisustuksiin. Tv-tasojen lisäksi Selsey tv-kalustekokonaisuus sisältää kaksi seinäkaappia ja hyllyn.

Seinäkaappien ovet ovat lasia ja mustaa kiiltopintaiosta laminaattia. Kaapit siältävät myös sinertävänsävyiset led-valot. Kaapit ovat metrin korkuisia ja 50 cm leveitä. Voit asentaa ne mille korkeudelle tahansa joko tv-tason yhteyteen tai muualle kotiin.

Selsey kalustekokonaisuuteen kuuluvan seinähyllyn pituus on 98 cm. Tämä kalustekokonaisuus on monikäyttöinen, voit asentaa sen olohuoneeseen, takkahuoneeseen, tv-huoneeseen tai vaikkapa nuoren omaan huoneeseen antamaan lisää säilytystilaa tärkeille viihde-elektroniikkalaitteille ja tarvikkeille.

Helposti koottavan Selsey tv-kalustekokonaisuuden mukana seuraavat kokoamisohjeet. Hankkimalla tämän Selsey tv-kalustekokonaisuuden saat kätevästi koottua yhteen kaikki kodin television katseluun ja viihde-elektroniikkaan liittyvät laitteet ja tarvikkeet.

Omalta paikaltaan löydät helposti suosikkielokuvasi, lempilevysi ja usein hukassa olevat kaukosäätimet. Tyylikkäät valkoiset kalusteet ovat ilo silmälle ja kaappien pehmeä led-valaistus antaa sopivan himmeän valaistuksen tv-nurkkaukselle. Tämä tv-kalustekokonaisuus sopii jokaiseen kotiin.

Osta

Palaa lahjoja kotiin

Circuit.fi 3D formulasimulaattorikisapaketti

Circuit.fi 3D formulasimulaattorikisapaketti

Keratin microcapsules-hiustenpidennys

Keratin microcapsules-hiustenpidennys

Kids CrocsLights Teenage

Kids CrocsLights Teenage

TapouT Kids’ Jogging Set –Multi

TapouT Kids’ Jogging Set –Multi

Garmin Forerunner

Garmin Forerunner

Family Guy – Seasons 1 – 12 DVD

Family Guy – Seasons 1 – 12 DVD