Säädettävä Rani-mekko sopii moneen käyttöön

Säädettävä Rani-mekko on upea ja persoonallinen pukuvalinta sekä arkipäivän menoihin että juhliin. Värikäs, valkoisilla epäsäännöllisillä raidoilla kirjailtu kangas on kevyttä materiaalia, joka myötäilee vartaloa imartelevasti.

Pukuun kuuluu musta ohut vyö. Tätä säädettävää mekkoa voidaan käyttää täyspitkänä, tai sen helmat voidaan koota ylös ja säätää haluttuun pituuteen: tämä antaa puvulle kolme eri ilmettä ja mallia.

Mekon säätäminen onnistuu vuoreen ommeltujen kiinnitysnauhojen avulla. Nauhat kiinnitetään nappeihin, jotka löytyvät läpikuultavan päällyskankaan sisäpuolelta. Kiinnitysnauhojen ansiosta voit muuttaa puvun pituutta ja tyyliä.

saadettava-rani-mekko

Jos haluat mekkoon enemmän särmää, voit yhdistää siihen vintage-pestyn farkkutakin ja parin korkeakorkoisia kenkiä. Mekko on täydellinen joululahja tyttöystävälle tai vaimolle.

Tämän mekon kantaja huomataan sekä kadulla ihmisvilinässä että missä tahansa tilaisuudessa. Kevyestä materiaalista valmistettu, hihaton mekko käy hyvin kesäkäyttöön sekä päivällä että illalla, mutta jos yhdistät siihen jakun ja saapikkaat, voit käyttää mekkoa myös talviaikaan eri tilaisuuksissa.

Mekon läpikuultava päällyskangas on valmistettu 100-prosenttisesta polyesteristä, kuten myös mekon vuori. Koristeellinen vyö on valmistettu puuvillasta ja metallista. Mekko tulee pestä nurinpäin ja erillään tummista vaatteista.

Puvun voi silittää, mutta vain kääntöpuolelta. Kankaan silitystä kuvioinnin päältä ei suositella. Rani-mekko on saatavilla sekä upean punaisena että hillitymmän tummansinisenä vaihtoehtona.

Voit siis valita itsellesi paremman sopivan värin! Kaunis kuvio antaa keveästi laskeutuvalle kankaalle raikkaan ilmeen. Yksinkertaista leikkausta tasapainottaa mahdollisuus muunnella mekon mallia omiin tarpeisiin sopivaksi.

Vyötärölle sidottu ohut vyö katkaisee mekon pitkän linjan. Vyö solmitaan selän taakse, ja se sopii pitkien nyöriensä ansiosta kaiken kokoisille. Metalliset yksityiskohdat antavat vyölle särmikkään ilmeen.

Kevyen kankaan ansiosta mekko laskeutuu kauniisti vartalon linjoja myötäillen, joten se sopii loistavasti kaikille vartalotyypeille. Muista myös, että voit itse päättää, miten paljon säärtä haluat paljastaa!

Rani-mekko on nuorekas, raikas ja persoonallinen vaate menevälle tytölle ja naiselle. Siitä on iloa sekä arkipäivänä että monenlaisissa juhlissa. Moneen menoon sopiva mekko ilahduttaa omistajaansa pitkään!

Osta

Palaa joululahjoihin

Lionelin Napapiirin pikajuna – laadukas pienoisjunapaketti

Lionel-valmistajan Napapiirin pikajuna on taitavasti suunniteltu ja tyylitelty junallinen pienoisrautatie, joka tuo mukanaan tuulahduksen menneistä ajoista. Kauniisti muotoillusta Napapiirin pikajunasta pitää koko perhe!

Junapaketti sopii yli 8-vuotiaiden lasten (ja varttuneemmankin väen) käyttöön. Malli perustuu Chris Van Allsburgin rakastettuun lastenkirjaan ja siitä vuonna 2004 tehtyyn elokuvaan.

napapiirin-pikajuna

Uskomattoman hieno pienoisjuna on tarpeeksi helppo koota vanhempien avustuksella. Kokoaja ei tarvitse aiempaa kokemusta, eikä aikaa paketin kokoamiseen kulu kymmentä minuuttia pitempään (junavaunujen linkitys ja radan kokoaminen mukaan lukien).

Napapiirin pikajunalla on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kerrassaan ainutlaatuisen joululahjan lapsille ja lapsenmielisille! Napapiirin pikajunan valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin.

Tämän ansiosta juna vaikuttaa hyvin todenmukaiselta, ja se miellyttää myös vaativimman aikuisen katsojan silmää. Kestävä ja vankkarakenteinen veturi on tehty oikeasta metallista: sen piiput savuttavat ja siinä on toimiva etuvalo.

Junassa on myös oikealta kuulostavan äänen päästävä höyrypilli. Matkustajavaunuissa on sisällä kaunis valaistus, ja matkustajien ääriviivat on maalattu piirtymään esiin ikkunoista.

Junan liikettä säädetään eteen- ja taaksepäin tai vapaalle vankan ja helppokäyttöisen muuntajan avulla. Veturi on muotoiltu uskomattoman yksityiskohtaisesti ja todellisesti vanhojen höyryveturien mukaan.

Veturia ja polttoainevaunua seuraa kaksi valaistua matkustajavaunua. Junapaketin täydentää soikean muotoinen rata, jonka mitat ovat 101 cm x 152 cm. Junaan voi lisätä pieniä, Napapiirin pikajuna -elokuvasta tuttuja hahmoja, joiden jäsenet, nivelet ja pää liikkuvat.

Nuket voidaan asettaa veturiin, polttoainevaunuun tai matkustajavaunuihin. Napapiirin pikajunapakettiin kuuluvat seuraavat osat: 1 valamalla muotoiltu höyryveturi, 1 hiilivaunu, 2 matkustajavaunua, 1 maisemavaunu, 1 CW-80-muuntaja, joulupukin kello, 4 elokuvasta tuttua nukkehahmoa, 1 pullo savua synnyttävää nestettä, soikea junarata (8 kaartuvaa osaa, 3 suoraa osaa, 1 virtaliittimen sisältävä osa) sekä ohjekirja.

Käyttöä varten juna tulee kytkeä vaihtovirtapistorasiaan. Napapiirin pikajuna valmistaja Lionel on perinteikäs amerikkalainen leluja tuottava yritys, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1901.

Lionel tunnetaan etenkin pienoisjunien ja pienoisrautateiden valmistajana, jonka tuotteita keräilijät arvostavat suuresti. Napapiirin pikajuna on ihastuttava ja huolella muotoiltu pienoisjuna, josta on iloa myös aikuisille.

Vankkatekoiset osat kestävät kovaakin kulutusta, eikä niiden käyttö ole vaikeaa perheen pienimmille. Lionelin Napapiirin pikajuna on sekä kaunis keräilykohde että arvokas pienoisrautatiepaketti, jonka äärellä koko perhe voi viettää yhdessä laatuaikaa.

Osta

Palaa joululahjoihin

korukaappi kokovartalopeilillä

korukaappi kokovartalopeilillä

Cocoons-aurinkolasit silmälasien päälle

Cocoons-aurinkolasit silmälasien päälle

Babipotty Duo -harjoituspotta

Babipotty Duo -harjoituspotta

DVD-juhlakokoelma BiM

DVD-juhlakokoelma BiM