Persoonallisia ja pitkäikäisiä kastelahjaideoita ristiäisiin

Kastelahja tytölle tai pojalle: kukapa ei olisi joutunut ainakin kerran etsimään lahjaa kollegan, ystävän tai tutun lapselle tämän kastetilaisuuteen ja miettimään, mikä voisi olla sekä edullinen, tilanteeseen sopiva että omaperäinen lahja vauvalle?

Kastelahjaideoiden löytäminen voi olla todella hankalaa: kun lapsi kastetaan, lapsi on liian pieni jotta tältä voisi kysyä, mistä hän mahdollisesti tulisi tulevaisuudessa pitämään.

Hän ei varmasti pysty itse ilmoittamaan, mistä hän pitää tai mistä hän tulee joskus pitämään! Ristiäislahjaa sekä pojalle että tytölle onkin tässä mielessä vaikea löytää, koska lahjan saajalta ei saa vihjeitä eikä lahjaideoita.

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Kastelahjaksi Rainforest Jumperoo –hyppykiikku, joka antaa paljon iloa ja oppimisen riemua pikkuiselle sekä kaivattuja hengähdyshetkiä vanhemmille.

Lue lisää

kastelahja pojalle

"Kastettava vauva on lapsenlapseni ja valitsin juuri tämän kuvan, koska hänellä on siinä vastustamaton ilme. Minusta lahja on hyvin omaperäinen ja hauska – koko perhe voi nauttia siitä kotona, ja kolmiulotteisen kuvan etsimistä on tullut haaste kaikille!" (Alessia)

 

Apua ei siis saa päivänsankarilta, vaan mahdollisesti tämän isältä ja äidiltä. Koska vanhemmat ovat halunneet kastaa lapsensa kristillisen yhteiskunnan jäseneksi, lahjan tulee kunnioittaa tätä päätöstä.

Mutta tullaanko kummipojalle tai -tytölle valittua kastelahjaa arvostamaan? Miten lahjaksi voi valita jotain sopivaa, joka ei saata lahjan antajaa huonoon valoon? Ristiäisiin ei ole parempaa lahjaa kuin jokin esine, josta vanhemmat tulevat pitämään ja joka on samalla persoonallinen ja pitkäikäinen muisto ristiäisistä; parhaat kastelahjat sekä tytöille että pojille ovat sellaisia, jotka eivät aiheuta erimielisyyksiä ja joista on hyötyä ja iloa vielä tulevaisuudessakin.

Lahja kastetilaisuuteen on siis pohjimmiltaan jotain sellaista, joka sopii myös vanhemmille. Päinvastaisessa tapauksessa lahjaesinettä ei tulla hyödyntämään eikä pieni päivänsankari tule koskaan näkemään lahjaansa, mikä olisi todella sääli!

Kastelahja voi olla minkätyyppinen tahansa – koru tai esine – mutta miten voimme olla varmoja siitä, ettei joku muu ole jo lahjoittanut samaa esinettä? On myös totta, että ristiäislahja voi olla minkälainen tahansa: muutkin vieraat, joilla on ehkä enemmän rahaa käytettävissään, ovat joutuneet valitsemaan suuresta joukosta eri vaihtoehtoja.

 

On silti aina parempi valita jotain, jota kukaan muu ei varmasti lahjoita päivänsankarille yhtä aikaa sinun kanssasi (se olisi varsin ikävää). Parhaimmat lahjat ristiäisiin ovat sellaisia, joita voidaan muunnella sekä sukulaisten makuun että lapsen kasvuympäristöön sopiviksi.

Hyvällä onnella henkilökohtainen lahja sopii myös lapsen myöhempään makuun! Kastetilaisuuteen ostettu lahja ei välttämättä kestä ikuisesti – mikään esine ei onnistu siinä – mutta kummi- tai ristiäislahja voi hyvinkin seurata pientä omistajaansa kauan aikaa. Tämän kenties jokseenkin romanttisen ajatuksen saattelemina etsimme sopivaa ja ainutlaatuista ristiäislahjaideaa, joka on valittu huolella.

Langaton digitaalinen vauvanvahti

Langaton digitaalinen vauvanvahti