Uutuus lapselle lahjaksi, Ripstik Caster Board –rullalauta

Alkaako perheen nuorisolle rullalautailu olla jo liiankin tuttu juttu eikä lumilautailukaan aina ole mahdollista tai ei enää kiinnosta lapsia? Lautailemaan pitäisi kuitenkin päästä, löytää jotain ihan uutta mielenkiintoista tekemistä ja olisi mukavaa kurvaillakin niin kuin lumilaudan kanssa mäessä?

Joulu on tulossa ja mietinnän alla on mitä lapsille lahjaksi joka saisi heidät pysymään liikkeellä raikkaassa ulkoilmassa, mutta vanhat tutut välineet kaipaavat rinnalleen jotain erilaista?

Ei hätää, ratkaisu löytyy tästä. Ripstik Caster Board on aivan uusi väline joka toimii kuin rullalaudan ja lumilaudan yhdistelmä. Loistava joululahjaidea perheen yli 8 –vuotiaille lapsille.

ripstik-caster-board-rullalauta

Ripstik Caster Board on uuden mallinen rullalauta joka toimii kuten lumilauta mäessä eli voit kevyesti kurvailla sen kanssa kuivalla maalla toisin kuin tavallisen skateboardin kanssa olisi mahdollista.

Ripstik Caster Board antaa mahdollisuuden tuntea olevansa lumilaudan kanssa mäessä vaikka lunta tai mäkeä ei juuri sillä hetkellä sattuisikaan olemaan käsillä. Lumen puutteessa lapset jumiutuvat helposti sisälle tietokoneen tai tv:n ääreen sen sijaan että menisivät ulos terveellisten liikuntaharrastusten pariin.

Ripstik Caster Boardin kanssa tätä vaaraa ei ole, vaan se innostaa lapsia liikkumaan aivan eri lailla kuin ennen. Jos aikaisemmin jouduit patistelemaan lapsia ulkoilemaan, nyt he eivät malttaisi palata sisään, niin hauskaa heillä on uuden caster boardin kanssa.

Uudenlaisen laudan kanssa saa helposti kulumaan paljon aikaa kurvailun ja uusien temppujen opettelussa. Enää ei kuulu valituksia ettei heillä olisi mitään tekemistä kun on Ripstik Caster Board käytössä.

Kavereiden kanssa voidaan järjestää kisoja kuka tekee kaikista komeimmat kiemurat tai vertailla kenen lauta on kaikkein parhaan värinen. Ripstik Caster Board soveltuu yhtä hyvin niin tytöille kuin pojillekin.

Lautaa suositellaan yli 8 –vuotiaille lapsille ja sen ylin sallittu käyttäjän paino on 100 kg. Hankkimalla lapselle lahjaksi Ripstik Caster Boardin autat häntä pysymään hyvässä kunnossa, ulkona ja liikkeessä mielenkiintoisen uuden välineen kanssa.

Tämän uudentyyppisen rullalaudan kanssa hän saa paljon tarpeellista liikuntaa eikä jää sisälle pelaamaan tietokoneella tai tuijottamaan videoita. Lapsesi tulevaisuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää että hän liikkuu riittävästi nuoresta saakka. Anna siis hänelle tämä mahdollisuus hauskalla tavalla Ripstik Caster Boardin kanssa.

Osta

Palaa joululahjoihin

Melissa & Doug Suspend –tasapainopeli

Melissa & Doug Suspend –tasapainopeli

Nike Sportwatch GPS -sporttikello

Nike Sportwatch GPS -sporttikello

Jack LaLanne PJP  –mehulinko

Jack LaLanne PJP –mehulinko

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku