Reed & Barton, upea ruusupuinen korurasia lahjaksi naiselle

Varmasti lähes kaikki naiset rakastavat koruja. Kaulakorut, helmet, rannerenkaat, sormukset ja korvakorut muodostavat tärkeän osan päivittäistä asukokonaisuutta. Ja kuinka ihanaa onkaan juhlatilaisuuksissa käyttää niitä kaikkein kauneimpia ja arvokkaimpia korujaan.

Sanotaan, että timantit ovat tytön parhaita ystäviä, ja nehän ovat myös ikuisia kuin rakkaus. Mutta korujen säilyttäminen ilman niille sopivaa säilytyspaikkaa tai lokeroa on usein haastavaa.

Mihin laittaa arvokkaat korut järjestykseen ja mistä saada ne taas helposti käyttöön tarpeen tullen? Fiksu mies tai perhe voikin helposti auttaa naista tässä pulmassa. Hankkikaa hänelle kaunis ja tarpeellinen syntymä- tai muu vuosipäivälahja, upea ruusupuinen Reed & Barton – korurasia.

reed-barton-ruusupuinen-korurasia

Tämä todella tyylikäs brasilialaisesta ruusupuusta valmistettu korurasia sisältää kaksi vetolaatikkoa ja ylätason peileineen. Pinta on hiottu kauniin kiiltäväksi ja rasian sisäosat on viimeistelty laadukkaalla kermanvärisellä mokkanahalla.

Ylätasolla on useita lokeroita sormuksille ja korvakoruille sekä lyhyille rannekoruille tai ketjuille. Kullanvärisillä vetimillä varustettuihin vetolaatikoihin voit asettaa helmet ja muut kaulakorut otettavaksi helposti esille aina tilanteen niin vaatiessa.

Ylätason peilistä tarkistat näppärästi miltä joku koru näyttää juuri tämänpäiväisen asun kanssa. Enää sinun ei tarvitse etsiä lempikorvakorujasi tai sitä kauneinta sormusta kun voit järjestää ne kaikki tähän ihanaan korurasiaan.

Vihkisormukset ovat yleensä aina käytössä mutta monen työn luonteesta johtuen muita koruja ei juuri voi, tai ole edes sallittua käyttää työskenneltäessä. Myös monet esimerkiksi urheiluharrastukset rajoittavat korujen päivittäistä käyttöä.

Niinpä vapaa-aikana, iltamenoissa tai suurissa juhlissa onkin sitten sitä mukavampaa käyttää kauneimpia timantteja tai vaikkapa sitä mummolta perittyä rintaneulaa. Korvakoruja ja sormuksia kertyy helposti useita ja niitä on mukava vaihdella tilanteiden mukaan.

Reed & Barton ruusupuisessa korurasiassa aarteesi säilyvät hyvässä järjestyksessä ja kunnossa eikä sinun tarvitse koskaan etsiä jotain tiettyä korua. Rasian hoito ja puhtaanapito on helppoa.

Riittää kun pyyhit sen pinnan kostealla liinalla muun siivouksen yhteydessä. Näin rasia säilyy kiiltävänä eikä kerää pölyä kauniisiin koruihisi. Antamalla naiselle tämän upean ruusupuisen korurasian varmistat hänen lämpimät ajatuksensa sinua kohtaan aina kun hän käyttää korujaan. Kauniin naisen kauniit korut vaativat arvoisensa säilytyksen.

Osta

Palaa vuosipäivälahjoihin

Lahjoita upeat geelikynnet ranskalaisella lakkauksella

Hyvin hoidetut kauniit kädet ja kynnet ovat jokaisen tytön ja naisen paras käyntikortti. Kädet ovat lähes aina esillä ja hyvin hoidettuina ne antavat kantajastaan positiivisen kuvan. Pehmeä iho, siistit kynsinauhat ja tyylikäs ranskalainen lakkaus viimeistelevät hyvän vaikutelman esimerkiksi työhaastattelussa.

Kukapa haluaisi esitellä pureskeltuja kynsiä tai repaleisia kynsinauhoja tässä tärkeässä tilanteessa. Jalkasi puolestaan ovat tärkeässä roolissa joutuessaan kantamaan sinua koko päivän ja niiden hyvinvointi on erityisen tärkeää koko keholle.

geelikynnet-ranskalaisella-lakkauksella

Ihanan rentouttavan jalkahoidon jälkeen askeleesi ovat kevyet ja jalkasi nousevat kuin keijukaisella konsanaan. Tyylikkäät ja siistit geelikynnet ranskalaisella lakkauksella ovat myös erinomainen 18 –vuotislahja.

Kauniiden käsien kanssa on mukavaa mennä juhlimaan täysi- ikäisyyden saavuttamista. Ihana jalkahoito on parasta hemmottelua niin mielelle kuin ruumiillekin. Kovettumien poisto ja kynsien sekä kynsinauhojen siistiminen on tarpeen jo terveydenkin kannalta.

Säännöllisesti hoidettuina jalkasi pysyvät hyvässä kunnossa eikä kovettumia, sisään kasvaneita kynsiä tai muita hankalia vaivoja pääse syntymään. Jaloillasi on raskas tehtävä jokaisena päivänä, siksi niistä huolehtiminen on erityisen tärkeää.

Jalkahoidossa jalkasi puhdistetaan ensin jalkakylvyssä joka pehmittää ihoa. Sen jälkeen jalkojen iho kuoritaan ja kovettumat poistetaan. Kynnet ja kynsinauhat siistitään, sen jälkeen saat ihanan rentouttavan jalkahieronnan.

Lopuksi jalkoihin levitetään kosteuttava voide. Manikyyrissä kätesi hoidetaan pehmeiksi ja kauniiksi. Puhdistuksen jälkeen kynsinauhat siistitään hellävaraisesti ja kyntesi muotoillaan tasaisiksi.

Ranskalainen lakkaus viimeistelee kauniit kätesi. Geelikynnet rakennetaan päällystämällä omat kyntesi hajuttomalla ja myrkyttömällä geelimassalla, joka muotoillaan kynsiesi luonnollisen muodon mukaan.

Tarvittaessa kynsiä voidaan pidentää tippien ja muottien avulla. Tällä tekniikalla kynsistäsi saadaan kauniit, sileät ja halutun pituiset. Geelikynnet sopivat erityisen hyvin hauraista, katkeilevista tai pureskelluista kynsistä kärsiville.

Näin kaikilla on mahdollisuus saada upeat, pitkät kynnet. Kauniit uudet kyntesi viimeistellään tyylikkäällä ranskalaisella lakkauksella. Geelikynsien pysymiseksi hyvässä kunnossa ja kauniina niitä suositellaan huollettaviksi noin 3 – 4 viikon välein.

Lahjoita naiselle tai tytölle hemmottelua ja hyvinvointia uusien geelikynsien, ihanan jalkahoidon tai manikyyrin muodossa. Tämä lahja tulee varmasti käytetyksi ja se antaa hetken hemmottelun ja rentoutuksen lisäksi myös pitempiaikaisia näkyviä tuloksia. Voisiko parempaa lahjaa antaa ja saada.

Osta

Palaa 18-vuotislahjoihin

Praha hotelli Ametyst

Praha hotelli Ametyst

Essi Avellanin samppanjakoulutus

Essi Avellanin samppanjakoulutus

Selsey tv-kalustekokonaisuus

Selsey tv-kalustekokonaisuus

Circuit.fi 3D formulasimulaattorikisapaketti

Circuit.fi 3D formulasimulaattorikisapaketti