Razer Ouroboros Elite Ambidextrous Gaming Mouse –pelihiiri

Nykyään yhä useammat pelaavat tietokonepelejä vapaa-aikanaan, se eiole enää pelkästään lasten ja nuorten harrastus, vaan myös monet aikuiset ovat kiinnostuneita peleistä ja niiden pelaamisesta.

Tarjoaahan se mukavaa rentoutumista ja vastapainoa arjen puurtamiselle, kun voi laittaa hetkeksi ”aivot narikkaan” kuten sanotaan. Pelien kehittyessä myös tietokoneen ja muiden laitteiden vaatimustaso on kasvanut, että pelit toimisivat koneessa kunnolla ja pelaaminen olisi mahdollisimman miellyttävää ja vaivatonta.

Erityisesti hiirelle asetetut vaatimukset ovat nousseet ja sen ominaisuuksista riippuu suuri osa pelikokemuksen miellyttävyydestä. Kun olet etsimässä lahjoja mieshenkilölle, ja yhtä lailla myös naiselle, joka harrastaa tietokonepelaamista, Razer Ouroboros Elite Ambidextrous Gaming Mouse on lahja, joka otetaan varmasti ilolla vastaan.

razer-ouroboros-elite

Tämä ergonominen, erityisesti pelaamiseen suunniteltu hiiri, sopii sekä oikea- että vasenkätisille. Voit käyttää sitä langattomana tai langallisena, akku kestää jatkuvassa käytössä täyteenladattuna 12 tuntia.

Tämä huippuluokan pelihiiri sopii täydellisesti kaikkien käteen, mikä takaa optimaalisen käyttömukavuuden ja vähentää pelaamisen aiheuttamaa rasitusta kädessä ja sitä kautta mahdollista ns. hiirikättä.

Hiiri on kalibroitavissa mille tahansa pelialustalle 8200DPI 4G kaksoissensorin ansiosta. Pelityylistä riippumatta Razer Ouroboros Elite Ambidextrous Gaming Mouse reagoi todella tarkasti jokaiseen pelaajan liikkeeseen.

Hiiren sivupaneelit ovat vaihdettavissa, mikä takaa täydellisen ergonomian, myös hiiren pituutta voi säätää. Uskomattoman lyhyen 1ms vasteajan ansiosta komennot suoritetaan nopeammin, vaikka reagoisit vastustajan kanssa yhtä aikaa.

Hiiressä on myös 11 ohjelmoitavaa hyperesponse –painiketta. Tämän korkealuokkaisen Razer Ouroboros Elite Ambidextrous Gaming Mouse –pelihiiren avulla viet pelaamisen aivan uudelle tasolle.

Tarkka ja nopea toiminta toteuttaa komennot lähes ajatusta nopeammin, eli olet aina askeleen edellä vastustajaasi. Ergonomisen muotoilun ansiosta käsi ei väsy pitemmänkään pelisession aikana, ja säädettävä pituus sekä vaihdettavat sivupaneelit auttavat sovittamaan hiiren jokaiseen käteen sopivaksi.

Hankkiessasi tämän lahjan pelifriikille, tiedät, että se tulee varmasti heti käyttöön eikä jää pyöroimään nurkkiin käyttämättömänä kuten moni muu lahjatavara saattaa jäädä. Käyttökelpoiset ja saajalleen mieleiset lahjat ovat ilman muuta niitä parhaita hankintoja joita lahjan antaja voi tehdä. Saaja muistaa niiden antajaa lämmöllä.

Osta

Palaa lahjoihin mieshenkilölle