Rainforest Jumperoo –hyppykiikku ja lapsesi oppii iloiten

Pienen lapsen liikkumista on ihana seurata. Useimmat lapset nauttivat suunnattomasti kun oppivat konttaamaan ja pääsevät liikkeelle, tai kun vanhempi hypittää tai kävelyttää pikkuista.

Riemulla ei ole rajaa kun lapsi pääsee itse liikkeelle, istumaan tai kävelemään tukea vasten. Liikkumisen ja muiden asioiden opettelu on kuitenkin samalla hieman riskialtista ja vahinkojakin sattuu silloin tällöin lapsen kaatuessa tai muuten kolhiessa itseään.

Hyppykiikut ovat suosittuja apuvälineitä liikkumaan opetteleville lapsille. Turvallinen, tarpeellinen ja lapsen varmasti rakastama Fisher-Price Rainforest Jumperoo –hyppykiikku voisi olla vaikkapa erinomainen kastelahja nuoreen perheeseen.

rainforest-jumperoo-hyppykiikku

Iloisen värisessä kiikussa on tukevassa lattiatelineessä mukava, pehmustettu kääntyvä istuin jossa istuessaan lapsi liikkuu, pyörii ja hyppii turvallisesti kehittäen samalla motorisia taitojaan.

Kiikkua ei tarvitse asentaa oviaukkoon vaan sitä voi siirtää tarpeen mukaan huoneesta toiseen. Istuimen voi säätää kolmeen eri korkeuteen lapsen pituuden mukaan. Kiikku sopii enintään 81 cm pitkille ja 11 kg painavilla lapsille jotka osaavat jo pitää päänsä pystyssä ilman tukea, mutta eivät vielä kävele tai kiipeä itse pois kiikusta.

Ympäri Rainforest Jumperoo –hyppykiikkua on useita lasta kiinnostavia sademetsäaiheisia leluja, joilla kaikilla lapsi voi leikkiä täydet 360 astetta kääntyvän istuimen ansiosta.

Mukavassa istuimessa lapsi kääntyy ja hyppii tutkien samalla viidellä sivulla olevia eläinaiheisia leluja. Kiikussa on myös elektroninen, kolmella AA- paristolla toimiva lelu jonka valot, liike ja äänet aktivoituvat lapsen pyörittäessä rumpua.

Vanhemmat voivat aktivoida musiikin soimaan myös jatkuvasti neljän minuutin ajaksi. Kiikun yläosan kaksi pehmustettua lehteä muodostavat katoksen josta roikkuu pehmeitä leluja.

Elefantti, apina tai papukaija, tiikeri ja lisko aktivoivat lasta tämän pyöriessä ja hyppiessä istuimessa. Kiinnostavat lelut ja hyppiminen aiheuttavat riemunkiljahduksia ja saavat lapsen pysymään tyytyväisenä kiikussa hetken verran tai pitemmänkin aikaa jolloin vanhemmat ehtivät hoitaa muita kotiaskareita.

Rainforest Jumperoo – hyppykiikku on suunniteltu auttamaan lapsen kasvussa ja kehityksessä. Liikkuminen, pyöriminen ja hyppiminen kehittävät lapsen motorisia kykyjä. Kirkkaat värit ja musiikki stimuloivat näkö- ja kuuloaistia.

Lapsi oppii myös kokemuksen kautta nähdessään kuinka asiat tapahtuvat auttaen näin ymmärtämään syy- ja seuraussuhdetta. Antamalla lahjaksi Fisher-Price Rainforest Jumperoo –hyppykiikun lahjoitat samalla lapselle mielenkiintoista puuhaa oppimisen ohella ja vanhemmille ansaitun hengähdyshetken Lapsen leikkiessä tyytyväisenä uudessa kiikussaan.

Osta

Palaa kastelahjoihin