Joustavat RaceFace DIG 2012 –polvisuojat kovaan käyttöön

RaceFase DIG 2012 –polvisuojat on suunniteltu alan ekspertin, Wayne Gossin avustuksella. Matalan profiilin polvisuojat ovat täydellinen yhdistelmä kovaa ja pehmeää suojapanssaria, ja ne on valmistettu 600Dnailonista.

Suojien rakenne on notkea, mutta silti äärimmäisentiivis. Suojien sivuseinässä on kolminkertainen kerros vaahtokumipehmikettä. Suojista löytyy myös polven vakauttava, rakenteeseen kätketty toppaus.

Polvisuojien kiinnitysnauhat voidaan säätää jokaisenmaastopyöräilijän kokoon sopiviksi. Suojusten muotoilu on nuorekas, ja valkoinen nailonkangas on kuvioitu sinivihreillälogoilla, kehikko taas on tehty mustasta, erivärisillä logoilla elävöitetystä kankaasta.

raceface-dig-polvisuojat

RaceFace-merkki on tunnettu kilpakentiltä ympäri maailmaa. Tämä DIG Knee–malli on alan ammattilaisen inspiroima polvisuojus, jonka muotoiluun on yhdistetty sekä kovaa että pehmeää suojapanssaria.

Mallin suunnitteluun ja testaukseen on osallistunut itse Wayne Goss. RaceFase DIG 2012 –polvisuojat ovat täydellinen elämyslahja urheilulliselle pojalle, vaativalle ekspertille tai miehelle, joka hakeemaastopyöräilystä uusia elämyksiä!

Suojat ovat mukavat päällä, ja niiden toppaukset takaavat polville parhaan mahdollisen suojan. RaceFacen DIG 2012 -suojat tarjoavat vastinetta rahoillesi, jos etsit sopivaa varustetta alan urheilijalle tai maastopyöräilyn harrastajalle.

Polvisuojat antavat pyöräilijälle täydellisen vapauden panostaa urheilusuoritukseen ilman huolta polvivahingoista: ne pelastavat jalat kolhuilta vaikeissakin tilanteissa rikkoutumatta itse.

Suojien malli on suunniteltu dynaamiseksi, ja niiden istuvuus on täydellinen. Suojien kätevä tarranauhakiinnitys mahdollistaa sen, että voit ottaa suojat pois tai laittaa ne takaisin päälle milloin tahansa kenkiä riisumatta.

Kova panssari peittää polven sopivasti, ja muu osa suojuksesta mukautuu tiiviisti säären ympärille.RaceFace DIG KneeGuards 2012 on sopiva polvisuojusmalli kaikille alan harrastajille ja ammattilaisille, jotka haluavat polvilleen parhaan mahdollisen suojan mallin käyttömukavuudesta tai istuvuudesta tinkimättä!

Joustavat RaceFase DIG 2012 –polvisuojatovat varuste, joka mukautuu kovaan käyttöön. Ne kestävät jatkuvaa kulutusta ja sopivat sekäharrastelijalle että vaativalle urheilijalle.

Osta

Palaa takaisin elämyslahjoihin

verbatim-muistitikkustore’n’go

verbatim-muistitikkustore’n’go

tacx universal –pullokassi

tacx universal –pullokassi

kosmoboot leonard -saappaat

kosmoboot leonard -saappaat

délices de cartier -hajuvesi

délices de cartier -hajuvesi

säädettävä rani-mekko

säädettävä rani-mekko