PowerBlock Elite säädettävä käsipainosarja on hyvä lahjaidea

Nykyään ymmärretään jo laajasti, että hyvään kuntoon pääsemiseksi tarvitaan myös painoharjoittelua pitkäkestoisen aerobisen harjoittelun lisäksi. Helpoimmin harjoittelu tapahtuu kuntosalilla, joita onkin viime vuosina avattu tiheästi joka puolelle maata.

Valvotussa ympäristössä ohjaajan neuvojen mukaan tapahtuva harjoittelu on hyvä vaihtoehto etenkin aloitteleville kuntoilijoille, ja laaja laitevalikoima antaa mahdollisuudet monipuoliseen harjoitteluun. Aina ei kuitenkaan ole aikaa tai mahdollisuutta harjoitella kuntosaliolosuhteissa, joten toinen hyvä vaihtoehto on kotona tapahtuva harjoittelu.

Käytettävissä olevasta tilasta riippuen, on helppo keksiä erilaisia lahjaideoita kotona kuntoaan hoitavalle. Tarjolla on laitteita laidasta laitaan, monipuolisista kuntokeskuksista pieniin käsipainoihin ja muihin kuntoiluvälineisiin saakka.

powerblock-elite-saadettava-kasipainosarja

Edistyneemmälle kuntoilijalle, joka tarvitsee jo suurempia käsipainoja, on erinomainen vaihtoehto PowerBlock Elite säädettävä käsipainosarja. Tämän korkeatasoisen käsipainosarjan avulla saat pieneen tilaan mahtuvat käsipainot, jotka korvaavat peräti 16 paria erikokoisia käsipainoja.

Painot ovat säädettävissä skaalalla 2,27 – 22,7 kiloa per käsi, joten samalla sarjalla voivat harjoitella niin kevyillä painoilla treenaavat naiset kuin suurempia painoja tarvitsevat miehetkin. Laaja säädettävyys antaa mahdollisuuden käyttää samaa sarjaa kaikkiin käsipainoilla tehtäviin liikkeisiin.

PowerBlock Elite käsipainosarja on saanut käyttäjiltään erinomaiset arvostelut. Suorakaiteen mallisena pakkana painot ovat myös helposti säilytettävissä eivätkä pyöreiden painojen tapaan vieri esimerkiksi sarjojen välisen tauon aikana pitkin lattioita.

Lihaskuntoharjoittelu on välttämätöntä kehon hyvinvoinnin kannalta ja tärkeä osa esimerkiksi painonpudotusprojekteissa, koska suurempi lihasmassa kuluttaa enemmän energiaa ja auttaa näin osaltaan painonhallinnassa.

Hyväkuntoiset lihakset estävät myös erilaisia kiputiloja eikä kaunista, tervettä ulkonäköäkään pidä unohtaa. Tärkein tehtävä lihaksilla on kuitenkin kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä.

Käsipainoilla tapahtuva harjoittelu kotioloissa antaa kuntoilumahdollisuuden heillekin, joilla ei ole aika tai mahdollisuuttaa lähteä kuntosalille. Harjoitteita voi tehdä omaan tahtiin juuri silloin kun on hetki aikaa, ja treenin jälkeen säädettävän, vähän tilaa vievän PowerBlock Elite –käsipainosarjan voi helposti siirtää varastoon odottamaan seuraavaa harjoituskertaa.

Laaja painoskaala antaa mahdollisuuden kaikille perheenjäsenille harjoitella samalla painosarjalla eikä paljon tilaa vieviä erillisiä käsipainoja tarvita. Huippulaadukkaalla käsipainosarjalla on 10 vuoden takuu kotikäytössä ja sitä on myös mahdollisuus kasvattaa lisäpainosarjoilla.

Osta

Palaa lahjaideoihin