Polyrottinkinen aurinkotuoli katoksella yhdelle tai kahdelle

Kesä lähestyy ja niin myös kesäiset aurinkoiset päivät, joita on ihana viettää omalla pihalla, mökillä tai terassilla auringossa loikoen ja vaikkapa hyvää kirjaa lukien. Raskaan työpäivän päälle on rentouttavaa oikaista hetkeksi ilta-auringon lämpöön mukavaan aurinkotuoliin päivän lehden tai kirjan parissa, tai antaen vain sinisten ajatusten lentää taivaalla liikkuvia pilviä katsellen.

Viikonlopun päivänokoset tai aurinkoiset lomapäivät kutsuvat myös lepäämään pehmeälle aurinkotuolille, jonka katos suojaa tarvittaessa paahtavalta auringolta ja haitalliselta säteilyltä.

Kestävästä ja tyylikkäästä polyrottingista valmistettu aurinkotuoli on loistava lahja kotiin tai mökille. Yhden tai kahden hengen laadukas polyrottinkinen, katoksellinen aurinkotuoli on saatavissa ruskeana, harmaana tai mustana.

polyrottinkinen-aurinkotuoli-katoksella

Aurinkotuolin koko pituus on 210 cm, leveys 68 cm ja korkeus 33 cm. Irrotettavan katoksen korkeus on 166 cm. Aurinkotuolissa on polyesterista valmistettu pehmeä, 5 cm paksuinen patja.

Vettähylkivä polyrottinki kestää hyvin sään vaihteluita ja sopii siis erinomaisesti ulkokäyttöön. Toki tuolia voi käyttää lepopaikkana vaikkapa kodin kylpyläosastollakin. Selkänoja on säädettävissä neljään eri asentoon, joiden korkeudet ovat 79, 84, 89 ja 93 cm.

Tuolia voi käyttää katoksella tai ilman, ja tarvittaessa vaikkapa varavuoteena, jos taloon sattuu jäämään useampia yövieraita. Tyylikäs ja laadukas aurinkotuoli houkuttelee ottamaan aurinkoa yksin tai kaksin.

Sen pehmeällä patjalla on miellyttävää levätä ja viettää rentouttavia lomapäiviä tai viikonlopun vapaapäiviä. Säädä selkänoja sopivalle korkeudelle ja lue vihdoinkin kaikki ne kirjat, jotka ovat odottaneet lukemistaan koko talven tai ota tarpeelliset päivänokoset leppeässä kesätuulessa.

Katosta käyttämällä ei ole vaaraa, että aurinko pääsisi polttamaan liikaa, ja haluttaessa katoksen voi poistaa ja antaa lämpimien säteiden helliä kehoa. Hanki tämä loistava aurinkotuoli itselle tai lahjaksi, käyttöä sillä tulee varmasti.olemaan.

Valitsemalla kolmesta värivaihtoehdosta löydät varmasti mieleisen ja juuri teidän kotiinne sopivan, joka yhden tai kahden hengen versiona. Tässä voisi olla erinomainen ja hyödyllinen vaihtoehto lahjaksi myös nuorelle parille, uuteen kotiin tai mökille. Käytännöllinen, kaunis ja tyylikäs lahja on aina arvostettu ja pitkäikäisenä tästä lahjasta on iloa vielä vuosiksi eteenpäin.

Osta

Palaa lahjoja kotiin