Pöllöriipus valkokultaa mustilla ja valkeilla timanteilla

Taianomainen viisauden symboli pöllö on nykyisin suosittu ja usein käytetty hahmo myös koruissa. Se on voimaeläin joka yhdistetään henkimaailmaan, selvänäköisyyteen, vastaanottavaisuuteen ja sisäiseen näkemykseen.

Yön olentona pöllöllä uskotaan olevan hallussaan taikavoimia joista sinäkin voit päästä nyt osalliseksi hankkimalla upean valkokultaisen timanteilla koristellun pöllökaulakorun joko itselle tai lahjaksi.

Tätä kaunista 10 karaatin valkokultaista mustilla ja valkoisilla timanteilla koristeltua kuunsirppi- ja pöllöriipusta kannetaan 45 cm:n pituisessa valkokultaisessa ketjussa. Mietitkö mitä antaa rakkaalle vaimolle tai tyttöystävälle lahjaksi, tai kaipaatko uusia joululahjaideoita samojen vanhojen vuodesta toiseen toistuvien tavaroiden tilalle?

polloriipus-valkokultaa-timanteilla

Tämä tyylikäs kaulariipus saa kantajansa silmät sädehtimään kilpaa korun timanttien kanssa ja antaja saa kauniit kiitokset hyvästä valinnastaan. Kaunis ja tyylikäs valkokultainen pöllöriipus, jossa on mustia ja valkoisia timantteja, on valmistettu 10 karaatin valkokullasta.

Pöllö on kiinnitetty kapeaan kuunsirppiin jota koristaa rivi valkoisia timantteja. Myös pöllön siipi ja otsa on koristeltu pienillä valkeilla timanteilla ja sen silminä loistavat pyöreät mustat timantit. Riipus on n. 2,5 cm korkea ja n. 2 cm leveä ja sen mukana toimitetaan 45 cm:n pituinen valkokultainen ketju kauniiseen lahjarasiaan pakattuna.

Timanttien arvo on yhteensä 0,5 karaattia, kaikkiaan 58 kpl yksittäistä kiveä. Tämä upea kaulakoru on kaikkien naisten, niin nuorten kuin iäkkäämpienkin toivoma ja arvostama lahja.

Sen hillityn tyylikäs muotoilu ja kauniisti loistavat timantit sopivat käytettäväksi niin iltapukua vaativissa suurissa juhlissa kuin arkisemmissakin tilaisuuksissa tai joka päiväisessä käytössä.

Korun haltijalla on aina pöllön taikavoimat mukanaan tämän ihanan riipuksen myötä ja sen antaja saa lämpimiä ajatuksia lahjan saajalta aina tämän käyttäessä pöllökoruaan.

Menipä tämä sitten teatteriin, konserttiin tai elokuviin, illalliselle ravintolaan, syntymäpäiväjuhliin tai kokoukseen, tai halusi vain ilahduttaa pilvistä päivää ja piristää asuaan tämän kauniin korun maagisen taikavoiman avulla, pöllöriipus on aina oikeassa ympäristössään.

Ilahduta vaimoa, tyttöystävää tai tytärtä tällä halutulla ja tyylikkäällä korulla. Saat kiitosta hyvästä maustasi ja lahjan saaja muistaa sinua lämmöllä aina ripustaessaan kaulaansa tämän upean valkokultaisen timantein koristellun pöllökaulakorun. Muistathan että timantit ovat joka tytön parhaita ystäviä!

Osta

Palaa joululahjoihin

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Reed & Barton ruusupuinen korurasia

Reed & Barton ruusupuinen korurasia

Geelikynnet ranskalaisella lakkauksella

Geelikynnet ranskalaisella lakkauksella

Praha hotelli Ametyst

Praha hotelli Ametyst

Essi Avellanin samppanjakoulutus

Essi Avellanin samppanjakoulutus