Phase Eightin ajaton kukkamekko moneen tilaisuuteen

Jokaisella naisella tulisi olla kaapissaan ainakin yksi viehättävä kukkamekko, joka ratkaisee moneen tilanteeseen liittyvät pukeutumisongelmat! Pidätkö yleensä naisellisista tai värikkäistä vaatteista?

Tai joudutko usein miettimään, mitä laittaa päälle kesän juhliin tai muihin illanistujaisiin – se ikuinen pikkumusta ei ole ainut moneen tilaisuuteen sopiva vaihtoehto! Värikäs kukkamekko sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, juhliin, illanistujaisiin ja myös työpaikalle, kun haluat hemmotella itseäsi kauniilla ja värikkäällä pukuvalinnalla.

Phase Eight -merkin Annie Print Fit And Flare -mekko tekee omistajansa onnelliseksi: tämä mekko sopii sekä nuorille tytöille että varttuneemmille naisille. Phase Eightin kukkamekko onkin erinomainen vuosipäivälahja tyttöystävälle tai vaimolle – osoita, kuinka paljon arvostat naistasi, ja lahjoita tälle laadukas ja ajattoman kaunis mekko!

phase-eightin-kukkamekko

Annie Print Fit and Flare -mekko on myös oiva tilaisuus hemmotella itseään. Mekko sopii hyvän leikkauksensa ansiosta monille eri vartalotyypeille: jos olet tiimalasimallia, leikkaus ja kauniin värinen vyö korostavat naisellisia kurvejasi hienosti.

Hoikempi vartalo hyötyy näyttävästä kuosista ja kellomaisesta leikkauksesta, jotka antavat poikamaisemmallekin vartalolle pehmeän linjan. Tästä mekosta ovat saatavilla kaikki eri koot. Korkealaatuisessa kukkamekossa on vuoraus, mikä parantaa istuvuutta.

Vyön voi halutessaan irrottaa, ja mekon selkäpuolella oleva vetoketju helpottaa päälle pukemista. Annie Print Fit and Flare -mekon vuori on valmistettu asetaatista (100 %), kun taas mekkokankaan koostumus on seuraava: 62 % viskoosia, 35 % puuvillaa, 3 % elastaania.

Vaatetta tulee hoitaa sen ansaitsemalla huolella: mekolle suositellaan vain ammattihenkilökunnan suorittamaa hellävaraista kuivapesua. Mekkokankaan pohjaväri on neutraali beige, jota vasten ajaton ja hienostunut kukkakoristelu korostuu kauniisti.

Sopiviin asusteisiin yhdistettynä mekko käy sekä kesäisiin ulkotilaisuuksiin että koko vuoden juhliin: voit halutessasi hyödyntää tätä laadukasta pukua myös työympäristössä, jos yhdistät siihen arkisemmat kengät ja jakun.

Monivärisen kankaan ansiosta asusteiden valinta on helppoa – jos haluat hillitymmän ilmeen, valitse beiget kengät ja samanvärinen laukku. Voit myös raikastaa ilmettä valitsemalla kauniit pinkit kengät ja samaa sävyä toistavan huivin. Mekko onkin yllättävän monikäyttöinen.

Myös Annie Print Fit and Flare -mekon korkea laatu ja ajaton ilme takaavat sen, että voit käyttää mekkoa pitkään. Phase Eightin kukkamekko on klassikko, jonka tulisi löytyä joka naisen vaatekaapista!

Osta

Palaa vuosipäivälahjoihin

Kompact’O -pyöräilykypärä

Kompact’O -pyöräilykypärä

Norelco RQ12 -parranajoterä

Norelco RQ12 -parranajoterä

Kätyri Dave -nukke

Kätyri Dave -nukke

OWI-robottikäsivarsi

OWI-robottikäsivarsi

Napapiirin pikajuna

Napapiirin pikajuna

Blaze-poni

Blaze-poni