Persoonallisia lahjaideoita ja persoonallinen lahjaidea

Kuten aina, tulee hetki jolloin haluamme antaa persoonallisia lahjoja. Kaikki haluavat saada lahjaksi jotain erityistä, epätavallisen hyvällä maulla valittua, mutta useimmiten suurin osa meistä ei ota huomioon mitä tällaiset lahjat maksavat: niinpä lahjaideoistamme puuttuu ainoastaan mielikuvitusta.

Ei ole helppoa etsiä persoonallisia lahjaideoita jotka herättäisivät uteliaisuutta ja kiinnostusta jossakussa, ja useimmiten täytyisi löytää se myös järkevällä hinnalla. Mutta olemme huomanneet, että emme aina hyödynnä kaikkia käytettävissä olevia mahdollisuuksia löytääksemme sen erityisen jutun joka voisi yllättää positiivisesti lahjan saajan.

Internetistä voi löytää järkevällä hinnalla suuren määrän hämmästyttäviä yllätyksiä, kuten esimerkiksi Sirdsit, optisia harhoja sisältävät painokuvat.

Naisten Aldo Tharesa gladiaattorisandaalit

Korkeavartiset, oliivinväriset Aldo Tharesa gladiaattorisandaalit ovat persoonallinen lahjaidea tyylitietoisen naisen lomanviettoon ja kesämenoihin.

Lue lisää

Sport-Brella aurinko- ja sääsuoja

Sport-Brella aurinko- ja sääsuoja on kätevä, suurikokoinen varjo, joka sopii käytettäväksi moniin eri tarkoituksiin niin rannalla kuin pihallakin.

Lue lisää

persoonallisia lahjoja

Rolex on sveitsiläinen rannekellojen valmistaja joka on tunnettu kellojensa laadusta ja niiden korkeasta hinnasta. Rolexit, joista on tullut lähes statussymboleja, tuottavat yritykselle lähes 4 miljardin euron tulot.

 

Tämän tyyppiset persoonalliset lahjaideat voidaan valmistaa jostain henkilökohtaisesta valokuvasta tai vaikkapa jostain lahjansaajalle erityisen tärkeästä symbolista.

Lahjansaaja tulee rakastamaan ja pysyy lumoutuneena näistä piirroksista. Voimme käyttää tämäntyyppisiä kuvia persoonallisten lahjojen luomiseen jotka optisen harhan kautta voivat rekonstruoida juhlan sankarin tarinaa: häät, kastejuhla, 30 tai 40 – vuotis syntymäpäivä, valmistujaiset ja niin edelleen.

Jos kuva on hyvin valittu se voi olla todella arvostettu lahja. Persoonalliset lahjaideat onnistuvat lahjoittamaan jotain todella tärkeää: jos olet esimerkiksi piirroksessasi kertonut lahjansaajan tarinaa ja hän aina tuota kuvaa katsoessaan, joko kotona tai toimistossa, muistaa sen erityisen hetken, tuon tapahtuman ja on ylpeä esitellessään lahjaansa ystäville, sukulaisille, kollegoille ja asiakkaille.

Persoonallinen lahja joka saa uuden merkityksen ja säilyy ikuisesti osana lahjansaajan elämää! Lisäksi se on myös uutta teknologiaa edustava persoonallinen lahja, varmasti

 

melko harvinainen eikä sitä löydä helposti paikkakunnan kaupoista: näiden uutuuksien ostamisessa internetistä on se hyöty, ettei suurin osa ihmisistä tee sitä ja se antaa mahdollisuuden tehdä jotain todella erilaista mitä vain internet voi tarjota.

Eläimet, henkilöt, tapahtumat, esineet tai abstraktit piirrokset voivat toimia lähtökohtana fantastiselle ainutlaatuiselle ja persoonalliselle lahjaidealle jonka materiaalin voit valita henkilökohtaisesta arkistostasi.

Ei ole tarpeen valita yleisistä kuvista, koska stereogrammit voidaan rakentaa oman makunne mukaan. Tämä näkökohta on todella tärkeä silloin, jos kyseessä on hieman epäilevä ihminen joka ei ole koskaan nähnyt tämäntyyppistä taulua.

Yllättävintä on, että tämäntyyppisiä persoonallisia lahjoja on hyvin vaikea löytää normaaleista kaupoista ja jopa internetistä, niinpä lahja tulee olemaan todella ainutlaatuinen, herättäen kaikkien huomion.

Epätavallisen lahjan luominen ja tekeminen ei ole välttämättä niin yksinkertaista mutta voi antaa suurta tyydytystä sille joka etsii parasta mahdollista persoonallista lahjaa.