Erityisiä personoituja lahjoja ja personoituja lahjaideoita

Jokaisen haaveena on saada personoituja lahjoja jotka todella vastaavat saajan makua ja tarpeita. Kukapa ei haluaisi saada jotain mikä varmasti on ajateltu ja valittu tyydyttämään täydellisesti saajansa tarpeita ja johon lahjan antaja on todella käyttänyt aikaa ja energiaa? 

Mutta todellisuudessa juhlitun ja personoidun lahjan antaminen on haaveena myös hänellä jonka täytyy hankkia lahjoja, koska näin hän voi tehdä todella onnelliseksi rakastamansa henkilön ja kaikissa tapauksissa se antaa henkilöstä erinomaisen kuvan muiden osanottajien silmissä!

Useimmiten kuitenkin, syntymäpäivien, valmistujaisten tai vuosipäivien tyyppisissä tilaisuuksissa joutuu tasapainottelemaan rajallisen budjetin ja vähäisten ideoiden kanssa, ja personoimaan lahjan pelkällä saajan nimellä koska ei ole löytynyt mitään sopivaa tai parempaa.

Novelty number mugs

Kuuden erivärisen ja numeroidun posliinimukin setti on hauska lahjaidea, tai hyvä hankinta kotiin, josta jokaiselle riittää oma tee- tai kahvimuki.

Lue lisää

personoituja lahjoja

Viime vuosina autoradioiden muotoilu on kehittynyt voimakkaasti ja kaikissa luetteloissa on malleja jotka näyttävät vakuuttavasti olevan tyyliltään uusittuja. Valmistajien seuraama trendi on pyrkiä yllättämään asiakkaansa aina erikoisemmilla muodoilla ja valoilla.

 

Tämän takia ei kuitenkaan kannata luopua personoitujen lahjojen antamisesta! Todellisuudessa näihin ongelmiin on olemassa hyvin yksinkertainen ratkaisu, joka toisaalta antaa mahdollisuuden seurata tiettyjä henkilökohtaisia ohjenuoria ja muuttaa lahjamme kuin eräänlaiseksi mittatilauspuvuksi saajalleen, ja toisaalta antaa mahdollisuuden valita sopiva hintataso.

Internetissä on erilaisia kauppapaikkoja joista voi hankkia tuotteita joita ei löydy kaupoista, ja hyvin usein sen lisäksi että saa varmasti personoidun lahjan ei tarvitse myöskään maksaa tuhottoman korkeita hintoja.

Virtuaalivarastossa on itse asiassa saatavilla erittäin laajat valikoimat värejä, kuvioita ja erilaisia mahdollisuuksia yksilöllistämiseen, jotka tietyssä vaiheessa sallivat tuotteiden muokkaamisen henkilön maun ja vaatimusten mukaisiksi.

Niinpä voimme vastaanottaa personoituja lahjoja joita emme olisi koskaan odottaneet! Personoidut yksityiskohdat tekevät häistä, ristiäisistä, ja kaiken tyyppisistä äitien, isien, siskojen, veljien, tyttö- tai poikaystävien, vaimojen, miesten tai lasten juhlista todella unohtumattomat.

 

Kaikille heille personoitu lahja on suuri huomionosoitus joka hämmästyttää ja saa heidät tuntemaan itsensä tärkeiksi puhumattakaan itse tuotteesta joka säilyttää sen saamiseen liittyvät muistot, ilon ja liikutuksen tunteet ikuisesti.

Personoidut lahjat ammentavat tehokkaasti suoraan eletystä elämästä. Valokuvat, kuviot, symbolit ja ”varastetut” värit ovat erinomaisia aineksia täydellisen yllätyksen aikaansaamiseksi.

Ei ole suurempaa mielihyvää kuin vastaanottaa jotain mikä on suunniteltu omasta elämästä ja liittyy rakastamiimme esineisiin ja vertauskuviin, varoen kuitenkin olemasta liian tunkeileva ettei aiheuttaisi ärtymystä tai suuttumusta saajassa. Personoidut yksityiskohdat ovat perusta kaikille arvostetuille personoiduille lahjoille näyttäen kuinka paljon välitämme lahjan saajasta.