Toimiva OWI-robottikäsivarsi robotiikasta kiinnostuneille

Kaikkia kiehtova robotiikka tuottaa jatkuvasti uusia, yhtä huimempia sovelluksia ihmisten käyttöön. Nyt yksinkertaisimpiin robottisovelluksiin pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti erilaisten opetuskäyttöön ja leikkimieliseen harjoitteluun soveltuvilla laitteilla.

OWI on maailmalla palkintoja saanut, oppimistarkoituksiin käytettyjä robottimalleja tuottava tuotemerkki. Tämä OWIn robottikäsivarsi on erinomainen esimerkki opetus-, tutustumis- ja leikkitarkoituksiin sovelletusta robotiikasta.

OWIn robottikäsivarsi kiehtoo takuulla jokaista roboteista kiinnostunutta – se on oiva leikkikalu ja harjoitteluun ja oppimiseen soveltuva väline pojille ja vähän varttuneimmillekin! Oletko etsimässä persoonallista merkkipäivälahjaa?

owi-robottikasivarsi

OWIn robottikäsivarsi on osuva rippilahja robotiikasta, mekaniikasta ja rakentamisesta kiinnostuneelle nuorelle! Palkintoja voittaneen Robot Arm Trainer -välineen maineeseen luottaen OWI on tehnyt robottikäsivarsitekniikasta edullisempaa vaarantamatta silti tuotteiden laatua.

OWIn robottikäsivarsi on kauko-ohjattava, ja sen voi saada suorittamaan monia toimintoja ja liikkumaan monella eri tavalla. Käsiosa puristuu kiinni ja sulkeutuu. Puristusote on yllättävän voimakas, ja käsivarsi voi nostaa esimerkiksi ison ruuvitaltan. Valmistajan ohjeiden mukaan laite pystyy nostamaan korkeintaan 100 g painon.

Robottikäsivarren liikkeisiin kuuluu värttinäluun kiertyminen 120 asteen verran ja laaja-alainen kyynärpään liikerata (300 astetta). Käsivarren alusta kiertyy 270 astetta ja liikkuu 180 asteen verran. Ojentunut käsivarsi ulottuu pituussunnassa noin 38 senttimetrin päähän ja vaakasuunnassa noin 32 sentin päähän.

Uusiin lisäominaisuuksiin kuuluu myös turvallisuutta lisääviä mekanismeja. Miten kaikki nämä tekniset ominaisuudet ovat yhdistettävissä hauskaan harrastukseen? Kuka tahansa pystyy rakentamaan käsivarren täysin ilman aiempaa kokemusta alle päivässä.

Osat täytyy asettaa tarkasti oikealle paikoilleen ja tiukentaa huolellisesti. Käytetty muovi on korkealaatuista. OWIn robottikäsivarteen on liitettävissä tietokoneen käyttöliittymäkortti ja yksinkertainen ohjelmisto, joka on yhteensopiva vain 32-bittisen Windowsin kanssa.

Ohjelmointimahdollisuuksia voidaan tehostaa USB-kaapelilla ja OWI-535USB-ohjelmistolla (eivät kuulu pakkaukseen). Käsivarteen tarvitaan 4 kappaletta D-paristoja. Käyttöjännite on DC 3V. Robottikäsivarteen kuuluu lukuisia pieniä osia, joten kokoamiseen tarvitaan pikkutarkkaa käsityötä ja hitunen kärsivällisyyttä: käyttäjän suositeltu vähimmäisikä onkin 10–13 vuotta.

Käyttöohjeet on helppo ymmärtää ja toteuttaa, eikä robottikäsivarren kokoamiseen tarvitse ostaa erikseen työkaluja. Kokoaminen ei vaadi juottamista. OWIn robottikäsivarsi tarjoaa hauskaa ajanvietettä ja kehittävän harrastuksen, jonka myötä voi oppia peruskäsitteitä robotiikasta.

Itse George Devol, maailman ensimmäisen robottikäsivarren keksijä, suosittelee OWIn robottikäsivartta. Tuote sopii havainnollistamiseen, opettamiseen ja oppimiseen leikin varjolla. Laadukas ja ainutlaatuinen tuote antaa mahdollisuuden aloittaa kiehtovan harrastuksen, joka vie mukanaan!

Osta

Palaa rippilahjoihin

Napapiirin pikajuna

Napapiirin pikajuna

Blaze-poni

Blaze-poni

Langaton digitaalinen vauvanvahti

Langaton digitaalinen vauvanvahti

FoodSaver automaattinen vakuumipakkauslaite

FoodSaver automaattinen vakuumipakkauslaite

LEGO The Lorean Time Machine

LEGO The Lorean Time Machine

Ripstik Caster Board –rullalauta

Ripstik Caster Board –rullalauta