49 cc Off-Road minimotocrosspyörä on joka pojan toivelahja

Aika harvassa taitavat olla ne pojat, joita ei kiinnostaisi vauhti ja moottorit. Jo pienimpien potkumopoista ja autoleikeistä alkaen pojilla tuntuu olevan melko luontainen kiinnostus kaikkeen pärisevään, liikkuvaan ja vauhdikkaaseen.

Huvipuistojen törmäilyautot tai mikroautoradat ovat ikisuosikkeja, joihin sukupolvi toisensa jälkeen kaikilla pojilla tuntuu olevan aina yhtä suuri innostus ja voi sitä onnea, kun pienet pojat pääsevät ”ajamaan” oikeaa autoa tai vaikkapa traktoria.

Silmät loistaen he ohjaavat ylpeinä kulkuvälineitään. Merkkipäivinä vanhemmilla ja sukulaisilla saattaa joskus tuottaa päänvaivaa mistä keksiä lahjoja pojalle, mutta ainakin hieman isommille vaihtoehtojen löytäminen saattaa olla hyvinkin helppoa.

off-road-minimotocrosspyora

Yli 14-vuotiaille tarkoitettu 49 cc Off-Road minimotocrosspyörä on varmasti mieluisa lahja, josta riittää iloa ja vauhtia pitkäksi aikaa. Tämä motocrosspyörä on tarkoitettu maastokäyttöön, eli sillä ei saa ajaa yleisellä tiellä, mutta maastossahan motocrosspyörän ominaisuudet pääsevätkin oikeuksiinsa.

Pyörässä on automaattinen bensiinimoottori, turvallisuussyistä lukitut ketjut ja krominen ohjaustanko. Kuljettajan maksimipaino on 65 kiloa. Tätä 49 cc Off-Road minimotocrosspyörää on saatavilla neljässä eri värissä, mustavalkoisena, punaisena, vihreänä tai valkoisena.

Pyörä kuljetetaan osina, joten sen kasaamiseksi ajokäyttöön tarvitaan osaavan henkilön taitoja. Onnellinen uuden pyörän omistaja voi samalla opiskella pyöränsä rakennetta seuratessaan, kuinka uusi kulkupeli kasataan.

Kun pyörä on saatettu ajokuntoon, on aika aloittaa ajoharjoitukset suljetulla alueella tai maastossa. Kypärän ja muiden suojavälineiden käyttö on hyvä muistaa alusta pitäen, näin vältytään turhilta kolhuilta ja tapaturmilta, joita vauhdikkaan harrastuksen parissa on mahdollista sattua.

Kaveripiiristä löytyy varmasti muitakin innokkaita pyörän kokeilijoita, mikäli onnellinen omistaja malttaa luopua hetkeksi aarteestaan. Pyörän huoltamisen opettelu antaa tärkeitä taitoja tulevien suurempien ajoneuvojen käyttöä ja huoltoa varten.

Jos on sovittu, että pyörän omistaja maksaa polttoaineen ja muut kulut itse, saa hän samalla myös oppia taloudenpidosta ja näkee mihin rahat oikein kuluvat. Tämä minimotocrosspyörä ei varmasti jää toimettomana seisomaan tallin nurkkaan, vaan tulee olemaan ahkerassa ajossa sulan maan aikana.

Kuka tietää vaikka tästä lähtisi vakavampikin moottoriurheiluharrastus, ja minipyörän omistajasta kasvaisi menestyvä kilpaurheilija seuraamaan muiden Suomea kunniakkaasti edustavien moottoriurheilijoiden jalanjälkiä.

Osta

Palaa lahjoja pojalle