SUCK UK Novelty Number Mugs - set of 6 on hauska lahjaidea

Kotona tai työpaikalla on harmillista, jos oma lempimuki katoaa tai joku toinen on ottanut sen käyttöön. Säästytään myös paljolta tiskaamiselta, jos jokainen käyttää omaa mukiaan kahvia tai teetä juodessaan ja myös pesee sen itse. Lapsista on myös mukavaa, jos heillä on oma nimikkomukinsa, josta juodaan aamu- ja iltateet tai –kaakaot.

Monilapsisessa perheessä on hyvä, jos kaikille löytyy oma tietty muki, sillä voi myös merkitä paikat ruokapöydässä, mikä lapsille on usein tärkeää. Oma paikka, oma muki ja omat ruokailuvälineet antavat lapsille tarpeellisia ja turvallisia rutiineja, kuten säännölliset yhteiset ruokahetketkin.

Personoituja lahjoja etsittäessä yksi mukava vaihtoehto on numeroidut ja eriväriset posliinimukit, jotka saat kuuden mukin settinä. Ne on helppo jakaa perheessä vaikkapa iän mukaan vanhimmasta nuorimpaan ja työpaikalla jokainen tuntee oman mukinsa numerosta.

novelty-number-mugs

Kätevä pikkujuttu, joka vähentää kuitenkin monta harmia. Paljon teetä juovat englantilaiset kehittivät tästä ideasta kuuden numeroidun ja erivärisen mukin setin, joka on loistava lahjaidea ystäväperheelle tai hankittavaksi joko työpaikalle tai omaan kotiin.

SUCK UK mukisetin voit tilata helposti esimerkiksi Amazonista, joka toimittaa mukit kotiisi tai haluamaasi osoitteeseen muutamassa päivässä. Halutessasi saat mukisetin myös valmiiksi lahjapaketissa, niin säästyt itse lahjan pakkaamiselta. Hyvälaatuiset posliinimukit sopivat niin kahvin, teen, kaakaon kuin vaikkapa kuppikeittojen tarjoiluun.

Pienet lastenjuhlat saavat ylimääräisen ohjelmanumeron, kun jokaiselle lapselle annetaan oma numeroitu muki juhlien aikana käytettäväksi. Näin kaikki löytävät aina oman juomansa. Kirkkaat värit ja isot numerot ovat lasten mieleen, omasta numerosta pidetään tarkasti huolta.

Työpaikan kahvihuoneessa tiskipöytä pysyy puhtaana eikä kenenkään tarvitse etsiä omaa mukiaan, kun kullekin on oma määritelty numero ja väri. Tämäntyyppisiä lahjaideoita kaipaa usein, kun pitää löytää jotain sopivaa useammalle henkilölle yhdessä tai lapsiperheelle.

Tämä käytännöllinen lahja päätyy myös heti käyttöön eikä jää kaapin nurkkaan pölyyntymään, kuten monta kertaa lahjatavaroiden kanssa tapahtuu. Käyttötavarat ovat aina tarpeen ja tässä käytettävyys yhdistyy hauskaan ideaan. Erittäin sopiva lahjaidea siis moneen tarkoitukseen.

Osta

Palaa personoituihin lahjoihin