Upea Nike Sportwatch –sporttikello juoksemisesta nauttiville

Liikunta yleensä ja juokseminen erityisesti on parasta mahdollista huoltoa sekä keholle että mielelle. Lenkkeily raikkaassa ulkoilmassa parantaa kuntoa, auttaa painonhallinnassa, vähentää stressiä ja riskejä sairastua nykypäivänä jatkuvasti lisääntyviin ns. elintasosairauksiin.

Oikeanlaisilla välineillä varustautuneena kunnonkohotus sujuu kuin huomaamatta ja harrastuksen edistyessä myös tavoitteet siirtyvät uusille tasoille. Lenkkien pidentyessä alkaa mielessä siinnellä ajatus ensin puolimaratonista, myöhemmin jopa maratonin, tuon juoksijoiden kuninkuusmatkan suorittamisesta.

Fiksu vaimo tai tyttöystävä voikin kannustaa miestään tässä hyvässä harrastuksessa hankkimalla Nike Sportwatch GPS powered by Tom Tom –sporttikellon miehelle tai poikaystävälle lahjaksi. Tämä monipuolinen apuväline on tekniikasta kiinnostuneelle miehelle varmasti mieleinen lahja ja tulee olemaan ahkerassa käytössä jäämättä unohdettuna kaapin nurkkaan pölyttymään.

nike-sportwatch-gps-sporttikello

Monille miehille on tärkeää seurata harrastuksensa etenemistä pitämällä kirjaa suorituksista. Nike Sportwatch –sporttikellon avulla tuo harjoitusten seuraaminen käy todella vaivattomasti. Kello kirjaa niin käytetyn ajan, juostun matkan, vauhdin, askeleet, sykkeen kuin poltetut kaloritkin.

Lenkiltä palattua tiedot saa tallennettua kätevästi tietokoneelle vain liittämällä kellon tietokoneen usb –porttiin. Kirjautumalla Nikeplus.com:iin käyttäjä liittyy maailman suurimpaan juoksuklubiin jonne hän voi tallentaa käyttämiään reittejä, jakaa niitä toisille käyttäjille, löytää suosittuja juoksualueita ja paljon muuta.

Nikeplus.com:n eri ominaisuuksien avulla voi seurata omia suorituksiaan, ennätyksiään, vauhtia tai löytää uusia harjoitusohjelmia. Voit myös jakaa tuloksiasi ja harjoitustietojasi joko Nikeplus.com:ssa, Twitterissä tai Facebookissa. Sporttikellon avulla harrastuksesi nousee aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Nike Sportwatch GPS –sporttikello toimii ladattavalla litium –akulla joka täyteen ladattuna riittää keskimäärin kahdeksan tunnin käyttöön gps -paikantimen ja sensorin ollessa kytkettynä. Standby –tilassa lataus riittää jopa 50 päivän ajaksi.

Kellon käyttö on helppoa, laita se ranteeseen, vedä juoksukengät jalkaan ja matkaan. Pakkauksessa on mukana kattava aloitusopas. Kello rekisteröi tarkasti koko harjoitustapahtuman jota voit sitten tarvittaessa analysoida jälkikäteen tietokoneellasi.

Kellon näytöltä näet kellonajan valintasi mukaan joko 12 tai 24 tunnin näyttönä, akun varaustilan, harjoitukseen käytetyn ajan, kulutetut kalorit, keskimääräisen askeleen pituuden, harjoitushistorian ja paljon muuta.

Voit asettaa harjoituksen aloitus- ja lopetushälytykset, ottaa aikaa tai tarkistaa sykkeesi harjoituksen eri vaiheissa. Nike Sportwatch GPS powered by Tom Tom on todellinen jokaisen juoksunharrastajan unelmalahja.

Osta

Palaa takaisin syntymäpäivälahjoihin

Ylellinen Swarovskin Topaz-kultakala-asetelma

Swarovski on tyylikkyyden, laadun ja kauneuden synonyymi. Tämä Swarovskin ainutlaatuinen koriste-esine antaa kodillesi ylellisen ja tyylikkään ilmeen. Topaz-kultakalat heijastavat valon ja värien leikkiä: meren värit ja muodot ovat olleet inspiraationa yllätykselliselle ja kauniille koriste-esineelle, joka tekee väistämättä vaikutuksen katsojaan.

Kristalliseen koriste-esineeseen on kuvattu ryhmä koiras- ja naaraspuolisia trooppisia kultakaloja. Sädehtivän väriset naaraspuoliset kultakalat on valmistettu Topaz-kristallista, ja niiden evät on tehty Light Topaz -kristallista, jonka väri on hienossa kontrastissa koiraan tummempien evien kanssa.

swarovskin-topaz-kultakalat

Tämä ainutlaatuinen koriste-esine on ylellinen ystävänpäivälahja kenelle tahansa kristalliesineiden arvostajalle tai keräilijälle. Tällainen lahja on ikuinen, ja sitä vaalitaan huolella vuodesta toiseen.

Swarovski tarkoittaa laatua: itävaltalainen firma perustettiin jo 1800-luvun lopussa, joten sen tehtailta on lähtenyt maailmalle koruja ja koriste-esineitä jo reilusti yli sadan vuoden ajan. Vaikka merkki tunnetaan eritoten kauniista korumallistoistaan, tehtailla on alusta asti luotu myös miniatyyriveistoksia, kynttiläkruunuja ja koriste-esineitä.

Alansa taitavimpien ammattilaisten vankka osaaminen ja hienostunut maku heijastuvat myös tästä keräilyesineestä, joka on osa Swarovskin luomaa ihastuttavien taide-esineiden sarjaa. Sarjan teoksissa kuvataan monia luonnon aiheita, kuten kaloja, lintuja, kasveja ja eläimiä.

Swarovskin artistien pajassa luotu koriste-esine tekee varmasti vaikutuksen vieraisiin: sen voi sijoittaa olohuoneeseen tai sisääntulohalliin – tämä kaunis, kaloja kuvaava taide-esine ansaitseekin kodissa näkyvän paikan.

Kristallisen asetelman hopeoitu metallinen tuki on koristeltu kohokuvioilla, jotka matkivat korallien muotoja ja muistuttavat alkuperäisen kalalajin luonnollisesta elinympäristöstä Intian valtameressä. Kristallisia kultakaloja on asetelmassa yhteensä viisi, ja jokainen on valmistettu huolellisesti pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Taide-esine kannattaa asettaa luonnonvalolla hyvin valaistuun paikkaan, koska valo ja auringonsäteet leikkivät kauniisti kristallin pinnalla ja luovat illuusion veden läikkeistä ja liikkeestä. Tämän upean koriste-esineen suunnittelija on Elisabeth Asamer. Sen mitat ovat noin 15,2 cm x 21,8 cm.

Vaikka taide-esine ei ole mitoiltaan erityisen suuri, se ei jää keneltäkään huomaamatta. Tämä on keräilijöille ja kristallin ystäville ainutlaatuinen tilaisuus saada kokoelmiinsa todellinen Swarowskin ja Swarovski Crystal Societyn taidonnäytteiden helmi.

Osta

Palaa ystävänpäivälahjoihin

Jack LaLanne PJP  –mehulinko

Jack LaLanne PJP –mehulinko

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Reed & Barton ruusupuinen korurasia

Reed & Barton ruusupuinen korurasia