Nyt 100-400 kpl Nespresso-laitteisiin sopivaa kahvikapselia

Hyvä kahvi on monille yhtä tärkeää kuin hyvä ruoka, viini, lepo tai mukavat harrastuksetkin. Yhä useammat miehet ovat kiinnostuneita laadukkaista elintarvikkeista ja juomista, kahvi tietenkin mukaan lukien.

Tuon mustan kullan valmistamiseen on monia erilaisia tapoja, perinteisestä pannu- tai suodatinkahvista espressokoneisiin ja nykyään yhä enemmän yleistyviin kahvikapseleita käyttäviin laitteisiin, joilla saa kätevästi valmistettua kahvilatasoista espressoa tai pitempää kahvia.

Miehille toimivat laitteet ovat usein tärkeitä, niinpä monessa perheessä se onkin mies, joka hankkii korkeatasoisen kahvikoneen takaamaan laadukkaat kahvihetket. Kun naiset miettivät lahjoja miesystäville, paketti korkealaatuisia kahvikapseleita menee varmasti monen toivomuslistalla korkealle.

nespresso-laitteisiin-sopivaa-kahvikapselia

Yksittäispakatuissa kahvikapseleissa kahvi säilyy tuoreena ja korkealaatuisena, niinpä tarjolla on aina raikasta ja tasalaatuista korkealuokkaista kahvia, kun se valmistetaan käyttäen kapselikeitintä.  Voit tilata kahvikapseleita kätevästi netistä suurempiakin eriä.

Esimerkiksi Grouponin kautta voit hankkia Caffe Berninin huippulaatuisia kahvikapseleita 100, 200, 300 tai 400 kappaleen erissä. Tiiviissä kapseleissa kahvi säilyy tuoreena ja aromikkaana valolta ja kosteudelta suojattuna. Kahvi on aina kuin juuri jauhettua käyttäessäsi näitä laadukkaita kahvikapseleita.

Saatavilla on viisi eri makuvaihtoehtoa, Espresso, Lungo, Fortissimo, Fortissimo Lungo ja kofeiiniton Decaffeinato. Espresso on keskitummaksi paahdettu Arabica-sekoitus Keniasta ja Kolumbiasta. Lungo puolestaan on keskitummaksi paahdettu sekoitus Kolumbiasta ja Intiasta.

Decaffeinato on keskitummaksi paahdettua kofeiinitonta kahvia. Fortissimo on 100 % Arabica-sekoitus Kolumbiasta ja Keniasta. Myös siinä on keskitumma paahto. Fortissimo Lungo on tummapaahtoinen 100 % Arabica-sekoitus. Näistä löytyy varmasti mieleinen sekoitus kaikille hyvän kahvin ystäville.

Kahvikapselien helppokäyttöisyys ja tasainen laatu takaavat aina laadukkaan kahvinautinnon.  Suomi on kahvinjuonnin kärkimaita ja tummempipaahtoiset kahvit valtaavat koko ajan lisää alaa perinteisiltä pannu- ja suodatinkahveilta.

Ulkomailla matkustettaessa on totuttu juomaan vahvaa espressoa ja sitä halutaan nykyisin yhä enemmän myös kotona. Helposti espresson valmistaminen käy nykyisillä kahvikapselikeittimillä, jotka ovat todella vaivattomia käyttää.

Asetat vain kapselin paikoilleen ja käynnistät koneen, näin sinulla on hetken kuluttua tuoksuvaa ja korkealaatuista kahvia, joka vastaa laadultaan kahviloiden myymää espressoa. Suuremmissa erissä ostettuna kahvikapselit tulevat myös varsin edullisiksi.

Osta

Palaa lahjoihin miesystävälle