Aldo Tharesa gladiaattorisandaalit tyylitietoiselle naiselle

Kenkiä ei naisilla ole yleensä koskaan liikaa. Eri asut tarvitsevat eri kengät ja eri tarkoituksiin täytyy löytyä monia erilaisia jalkineita, niin korkeita, matalia, sandaaleja kuin kylmempien kelien jalkineitakin. Lenkkitossut ja muut vapaa-ajan kengät ovat oma lukunsa, tarpeen ovat usein myös niin kumisaappaat kuin talvijalkineetkin.

Useimmat naiset rakastavat erilaisia kenkiä ja niitä kertyykin monille kaapit täyteen. Silti ei koskaan tahdo löytyä sopivia kenkiä silloin kun niitä tarvitsisi. Jos hakusessa on vaimolle tai tyttöystävälle persoonallinen lahja, naisten Aldo Tharesa gladiaattorisandaalit ovat varmasti yksi sellainen.

Kenkien kanssa tuntuu olevan vähän sama tilanne kuin vaatteidenkin eli koskaan ei tunnu löytyvän sitä oikeaa päälle pantavaa tai jalkaan laitettavaa. Gladiaattorisandaalit sopivat oman, persoonallisen tyylinsä löytäneen naisen varustukseen.

naisten-aldo-tharesa-gladiaattorisandaalit

Upeat matalakorkoiset ja pitkävartiset sandaalit täydentävät hippitytön tyylin ja sopivat hameiden kanssa kesärientoihin. Aldo Tharesa gladiaattorisandaaleissa on matala, n. 1,5 cm korko ja pitävä kumipohja. Sandaalien materiaali on nahkaa, säären ympärillä on synteettiset koristenauhat.

Varren korkeus on noin 40 cm jalkapöydän päältä mitattuna ja varren suuaukon ympärysmitta on noin 34 cm. Oliivinväriset mokkanahkahapsut yhdistyvät tyylikkäästi varren punaisiin ja hopeanharmaisiin nauhoihin. Nämä sandaalit ovat loistava lahjaidea niin nuorelle kuin vähän vanhemmallekin tytölle, joka on tyylistään tarkka ja haluaa säväyttää kengillään.

Nämä sandaalit eivät varmasti jää huomaamatta kesän festareilla ja muissa riennoissa. Matalakorkoisena sandaalit ovat mukavat jalassa ja pysyvät hyvin paikoillaan korkean varren koristehihnojen avulla. Varren takana on koko varren pituinen vetoketju helpottamassa sandaalien jalkaan laittamista.

Näissä sandaaleissa sujuvat niin kesän juhlat kuin leppoisat lomapäivät ja matkatkin kevyesti ja mukavasti tyylistä silti tinkimättä. Hankkiessaan vaimolle, tyttöystävälle tai tyttärelle lahjaksi nämä upeat, pitkävartiset Aldo Tharesa gladiaattorisandaalit, voi mies olla varma että hänen huomaavaisuuttaan arvostetaan.

Samalla voi pyytää naisen viettämään iltaa elokuviin, terassille tai iltapalalle kokeilemaan uusia sandaaleitaan. Tai kukapa estää pyörähtelemästä musiikin tahtiin kesän lavatansseissa tai diskossa. Näillä kengillä voi mennä lähes mihin tahansa, missä vapaampi pukeutuminen on sopivaa eikä umpinaisia tai korkokenkiä vaadita.

Osta

Palaa persoonallisiin lahjoihin