Laadukas Mustang Tornado -kaasugrilli kesän grillijuhliin

Pidätkö grillaamisesta? Odotatko malttamattomana kesää ja mahdollisuutta nauttia grilliherkuista terassilla tai puutarhassa? Mustang Tornado -kaasugrilli antaa sinulle tilaisuuden nauttia kunnon grillaamisesta ja terveellisestä, rasvattomammasta ruoasta (tai maukkaista mehevistä makkaroista, omien mieltymysten mukaan).

Tähän isoon kaasugrilliin mahtuu kerralla enemmänkin eväitä ison porukan grillijuhlia varten. Tummanpunainen Mustang Tornado -kaasugrilli tekee grillaamisesta hauskan ja laadukkaan elämyksen – tällä grillillä saat kesästä ja lämpimistä ilmoista kaiken irti, eikä sinun tarvitse harmitella naapurista kantautuvaa herkullista makkarantuoksua tyhjällä terassilla!

Laadukas Mustang Tornado -kaasugrilli onkin loistava lahja miehelle: siitä on hyötyä monena kesänä! Grillistä on iloa kaikille: grillauksen harrastajalle, ystäville ja perheelle.

mustang-tornado-kaasugrilli

Jokaisen kaasugrillin kanssa toimitetaan kattava ohjekirja, jonka avulla on helppo tutustua Mustang Tornado -kaasugrillin käyttöön. Ohjekirja sisältää myös yksityiskohtaiset, monilla kuvilla varustetut kokoamisohjeet (kokoamisaika vain noin 30 minuuttia).

Voit valmistaa ruokaa 55,9 x 63,7 cm:n grillausalalla hyödyntäen emaloitua valurautaista ritilää ja parilaa, jotka toimitetaan grillin mukana. Valurautainen parila takaa tasaisen lämmönjohdon ja kestää pitkään kovaakin käyttöä. Tässä kaasugrillissä on 3 poltinta (12,1 kW) sekä yksi sivupoltin (2,9 kW).

Kolme poltinta tekee lämmönsäätelystä helppoa, joten eri herkkujen valmistus onnistuu myös samanaikaisesti eri lämpöalueilla. Sivupoltin on kätevä, koska sen ansiosta voit vaikka kiehauttaa perunat ulkona valmiiksi samalla, kun grillaat lihaa. Mustang Tornado -grilli on valmistettu tummanpunaiseksi maalatusta ruostumattomasta teräksestä.

Kaasugrilli on tarkoitettu käytettäväksi nestekaasun kanssa (nestekaasupullo ei sisälly toimitukseen). Sytytys on elektroninen. Grillausalaa on mukavasti (55,9 x 63,7 cm), ja lämmönjakolevyt on emaloitu, kuten myös valurautainen ritilä ja parila (grillausalasta puolet on ritilää, puolet parilaa). Liekintasaajat tasaavat liekin grillausalalle.

Kaasugrillissä on myös kätevä, kaksiovinen alakaappi, ja sen kanteen on kiinnitetty tarkka lämpömittari. Voit siirtää grillin vaivatta haluamaasi paikkaan puutarhassa tai terassilla, koska grilliä voi liikutella renkaiden avulla. Tämä kaasugrilli kestää kovempaakin käyttöä monena kesänä, ja sen ansiosta voit nauttia tasokkaasta grillaamisesta koko perheen ja ystävien kanssa!

Osta

Palaa miesten lahjoihin

Tzana-hampaidenvalkaisu

Tzana-hampaidenvalkaisu

Phase Eightin kukkamekko

Phase Eightin kukkamekko

Kompact’O -pyöräilykypärä

Kompact’O -pyöräilykypärä

Norelco RQ12 -parranajoterä

Norelco RQ12 -parranajoterä

Kätyri Dave -nukke

Kätyri Dave -nukke