Musta kultasormus 2,5 ka pinkillä safiirilla on upea lahja

Kauniiden ja romanttisten lahjojen antaminen ja saaminen on aina yhtä ihanaa. Useimmat naiset rakastavat kaikenlaisia koruja eikä niitä koskaan tunnu olevan liikaa. Jo pikkutyttöjen prinsessaleikeissä kaikki kaunis ja kiiltävä on arvossaan.

Joskus kuitenkin kaipaisi jotain vähän erilaista annettavaksi vaimolle, tyttöystävälle, morsiamelle tai vaikkapa sisarelle. Lahjan saajan maku saattaa myös olla tavanomaisesta poikkeava eivätkä normaalit kulta- tai hopeakorut välttämättä ole juuri niitä parhaiten sopivia, kun kyseessä on vaikkapa goottityttö tai muuten vahvan oman linjansa kulkija.

Romanttisia lahjoja etsittäessä mustakultainen safiirisormus voisi olla täydellinen lahja hieman erilaisista koruista pitävälle. Upea, mustasta kullasta valmistettu sormus, jota koristavat pinkit safiirit, sopii loistavasti lahjaksi niille tytöille ja naisille, joita tavanomaiset korut eivät saa syttymään.

musta-kultasormus-pinkilla-safiirilla

Miksi et siis hellittelisi rakasta naistasi antamalla hänelle uskomattoman kauniin ja tyylikkään mustakultaisen sormuksen, jossa sädehtii yksi iso 2,5 karaatin pinkki safiirikristalli sekä kaksi pienempää.

Marquise-leikatun kristallin koko on peräti 14x7 mm ja sitä reunustavat kaksi pienempää samanväristä safiirikristallia istutettuna tyylikkäästi muotoiltuun mustasta kullasta valmistettuun sormukseen.

Tämä upea sormus toimitetaan mustassa samettirasiassa ja sen mukana seuraa sertifikaatti ja sormuksen hoito-ohje. Noudattamalla hoito-ohjetta, tämä todella kaunis sormus ilahduttaa saajaansa vuosikausia ja muistuttaa hetkestä, jolloin huomaavainen puoliso tai poikaystävä lahjoitti tämän kauniin korun.

Kauniit korut ovat aina haluttuja romanttisia lahjoja, eikä naisilla ole niitä yleensä koskaan liikaa. Eri tilanteet ja asukokonaisuudet vaativat omanlaisensa korut yksinkertaisista arkipäivän koristeista juhlien näyttäviin kokonaisuuksiin.

Kaunis mustakultainen sormus, jossa loistavat pinkit safiirikristallit, korostaa tyylikkäällä tavalla kantajansa persoonallisuutta ja kiinnittää huomion hyvinhoidettuihin käsiin.

Tuon romanttisen lahjan saamisen hetkellä sormuksen kivet sädehtivät kilpaa lahjan saajan silmien kanssa. Tämän mieleenpainuva tapahtuma jää mieleen pitkäksi aikaa ja aina käyttäessään kaunista sormustaan saaja muistaa uudelleen tuon hetken ja sen herättämät tunteet.

Tästä hieman erilaisesta, mutta todella kauniista ja tyylikkäästä sormuksesta tulee varmasti yksi naisen lempikoruista, jota käytetään usein ja hyvinkin erilaisissa tilanteissa. Hankkimalla naiselle tämän ihanan sormuksen mies varmistaa arvostuksensa naisen silmissä.

Osta

Palaa romanttisiin lahjoihin