Motorola Moto 360 – Black Leather Smart Watch on toivelahja

Aktiivikuntoilija, laihduttaja ja kuka tahansa muukin, joka haluaa seurata päivän aikana kertyneitä askelia, sykettään, kulutettuja kaloreita tai matkaa, on varmasti tyytyväinen, jos nuo toiminnot voi hoitaa kätevästi ja helposti älykellon avulla.

Tekniikan edistymisen myötä älykellot ovat lisääntyneet huimaa vauhtia ja niiden käytettävyys paranee päivä päivältä. Nykypäivän tyylikkäät älykellot eivät ulkonäöltään poikkea juurikaan perinteisistä rannekelloista, mutta niiden sisältämät toiminnot ovatkin sitten aivan omaa luokkaansa.

Etenkin tekniikkaorientoituneet miehet ovat kiinnostuneita näistä tekniikan viimeisimmistä saavutuksista henkilökohtaiseen käyttöön, niinpä älykello on myös erittäin haluttu valmistujaislahja.

motorola-moto-360

Motorola Moto 360 – Black Leather Smart Watch eli musta nahka älykello on tyylikäs, perinteiset rannekellot mieleentuova älykello. Tyylikkäästi muotoillun kellon ruostumaton teräs, musta nahka ja naarmuuntumaton lasi antavat sille ylellistä tuntumaa.

Kello toimii Android Wear –käyttöjärjestelmällä ja voit yhdistää sen mihin tahansa älypuhelimeen, jonka käyttöjärjestelmä on Android 4.3 tai uudempi. Kellossa on integroitu sykesensori, jonka avulla voit mitata tarkan kalorinkulutuksen päivän aikana.

Sykkeen ja kalorinkulutuksen lisäksi se mittaa askeleet ja matkan. Luonnollisesti kello on vesitiivis, joten voi käyttää sitä huoletta myös satella ja kosteissa oloissa. Kellossa on 4 GB sisäinen massamuisti, 512 MB RAM ja taustavalaistu 1,56 tuuman näyttö.

Kevyen kellon paino on vain 49 grammaa eikä siinä ole kuin yksi fyysinen näppäin. Akku kestää tyypillisesti noin vuorokauden verran, joten pitemmänkin päivän harjoitukset tulevat kirjatuiksi.

Kaksoismikrofoni antaa mahdollisuuden ohjata kelloa puhumalla ja siinä on myös värinähälytys. Juuri tämän helpommaksi ei sykkeen, askelten, matkan ja kulutettujen kalorien seuraaminen voi enää tulla.

Tämä tyylikäs musta nahkarannekkeinen kello toimii luonnollisesti myös perinteisenä aikarautana. Bluetooth yhteyden avulla yhdistät sen mihin tahansa android –käyttäjärjestelmää käyttävään älypuhelimeen, jossa on vähintään 4.3 android-versio tai uudempi.

Motorola Moto 360 – Black Leather Smart Watch on loistava valinta ja toivottu lahja esimerkiksi urheilevalle vastavalmistuneelle ammattilaiselle. Ylellisen yksinkertainen muotoilu tekee siitä sopivan jokapäiväiseen käyttöön eikä tämä lahja jää varmasti nurkkiin lojumaan käyttämättömänä, vaan palvelee saajaansa päivittäin.

Osta

Palaa valmistujaislahjoihin