Värikäskuosiset Missonin avokkaat korkealla korolla

Jokaisen tytön tulisi omistaa ainakin yksi pari laadukkaita ja muodikkaita avokkaita.Missonin avokkaiden sisäpuoli on nahkaa, pohja kovetettua nahkaa ja kumia. Päältä kengät ovat moniväristä tekstiiliä, ja kenkienkorko on liilan värinen. Pinnan kuviointi yhdistää toisiinsa sinisen ja liilan eri sävyjä sekä harmaata, valkoista ja vaaleanpunaista.

Kauniisiin kenkiin voikin yhdistää vapaasti erivärisiä vaatteita ja asusteita oman mielialan mukaan!Tämä kenkäpari on täydellinen lahja tytölle. Värikkäät avokkaat on varustettu korkeilla 13,5 cm:n koroilla ja 3 cm:n paksuisella korokepohjalla (plateau). Korokepohjan ansiosta kengät ovat muodikkaat, mutta myös mukavat jalassa.

Korkea korko pidentää ja hoikentaa jalkoja ja korostaa naisellista siluettia. Korko on kohtuullisen tukeva, joten se ei myöskään rasita jalkaa – voit huoletta tanssia kengissä koko illan!

missonin-avokkaat

Monivärinen kangas mahdollistaa kenkien yhdistämisen monenlaisiin asuihin: yhdistä kengät mustiin housuihin tai farkkuihin, niin tuloksena onpäiväkäyttöön sopiva, nuorekas asukokonaisuus.

Pue päällesi pikkumekko, joka toistaa yhtä kenkiin kirjotuista väreistä, ja olet valmis illanviettoon ystävien kanssa! Missoninkengät sopivat juhlaan kuin juhlaan. Laadukkaat avokkaat kestävät kovaakin käyttöä, joten ne ovat jokaisen tytön unelmalahja, josta on iloa pitkään.

Missonin kirjavat avokkaat ovatkin harvinaisen muodikas ja laadukas lahja tytölle. Ne erottuvat edukseen, ja voit olla varma, että lahjan saaja tulee arvostamaan ainutlaatuisia avokkaita, jotka voi yhdistää mihin asuun tahansa!

Värikkäiden avokkaiden ilme on nuorekas, ja ne korostavat parhaalla mahdollisella tavalla kantajansa siluettia: näiden kenkien omistaja huomataan. Missonin kengät ovat laadukas valinta, joissa muodikas ulkonäkö yhdistyy optimaaliseen käyttömukavuuteen. Kauniista avokkaista on omistajalleen iloa pitkään!

Osta

Palaa takaisin tyttöjen lahjoihin