Sawyer Products Mini Water Filtration System vedensuodatin

Puhdas vesi on tärkein luonnonvaramme koko maapallolla. Kaikissa paikoissa sen saanti ei ole kuitenkaan läheskään niin selvää kuin korkean teknologian maissa Euroopassa ja Amerikassa.

Myöskään maaseudulla tai retkeiltäessä ei puhdasta juomavettä ole välttämättä aina helposti saatavilla tai sitä ei ole mahdollista kuljettaa mukana. Matkustettaessa etenkin vähemmän kehittyneillä alueilla kuten Afrikassa tai Aasiassa, jonkun tyyppinen vedenpuhdistuslaite tai –tapa on hyvä olla mukana puhtaan veden saannin varmistamiseksi ja sairastumisen ehkäisemiseksi.

Tämä elintärkeä asia on hyvä pitää mielessä esimerkiksi silloin, kun mietitään lahjoja miesystävälle, joka matkustaa tai vaeltaa paljon. Pienikokoinen ja helposti mukana kuljetettava Sawyer Products Mini Water Filtration System on loistava ratkaisu vaeltajille, leirintäaluekäyttöön, partiolaisille, koti- ja ulkomaan matkoille ja valmistauduttaessa hätätilanteisiin.

mini-water-filtration-system

Tämä tehokas vedensuodatin mahtuu kooltaan yhteen käteen, painaa vain noin 50 grammaa ja suodattaa jopa lähes 400.000 litraa vettä, mikä on yli 30 kertaa enemmän kuin sen kilpailijoilla.

Vedensuodatin voidaan kiinnittää mukana seuraavaan juomapussiin, normaaleihin vesipulloihin, nesteytyspakkauksiin tai sen kautta voi juoda suoraan vesilähteestä. Sawyer Products Mini Water Filtration System puhdistaa vedestä 99,99999% bakteereista ja 99,99999% alkueläimistä.

Tämä sertifioitu 0,1 mikronin absoluuttinen suodatin poistaa bakteerit ja alkueläimet hyväksyttyjen EPA ohjeiden rajaa nopeammin. Sawyer Products Mini Water Filtration System –pakkaus sisältää vedensuodattimen, n. 0,5 litran juomapussin, 7 tuuman juomaletkun, puhdistusruiskun sekä puhdistus- ja huolto-ohjeet.

Suodatinta on saatavissa useissa eri väreissä, sinisenä, vihreänä, vaaleanpunaisena, oranssina, mustana sekä erivärisinä neljän kappaleen pakkauksessa. Huolellinen puhdistus takaa suodattimen pysymisen käyttökelpoisena eikä siihen tarvitse vaihtaa kalliita varaosia.

Pieni koko ja keveys yhdistettynä huippuluokan puhdistusominaisuuksiin tekevät tästä Sawyer Products Mini Water Filtration System –vedensuodattimesta ehdottoman kumppanin mille tahansa matkalle, jolla on mahdollista joutua paikkoihin joissa puhtaan veden saanti ei ole itsestäänselvyys.

Voit turvallisin mielin täyttää juomapullosi vesihanasta, järvestä tai joesta, kun käytössäsi on tämä erinomainen suodatin. Riittävä veden juominen kun on ehdottoman tärkeää etenkin lämpimissä oloissa matkatessa, mutta yhtä lailla viileämmässäkin, ilman riittävää nesteen saantia keho alkaa kärsiä todella nopeasti.

Osta

Palaa lahjoihin miesystävälle