Viihtykää Melissa & Doug Suspend –tasapainopelin parissa

Tänä päivänä tietokone- tai konsolipelien pelaaminen, kännykän käyttö ja videoiden katselu vievät suuren ajan nuorison vapaa-ajasta. Se on nykypäivää, mutta välillä olisi mukavaa jos olisi jotain muutakin tekemistä joko yksin, kavereiden tai perheen kanssa puuhailtavaksi.

Erilaiset pelit ovat oiva keino kuluttaa aikaa viihdyttävästi kehittäen samalla pelaajan nokkeluutta sekä loogista ajattelukykyä ja ne sopivat niin nuorille, lapsille kuin aikuisillekin pelaajille.

Melissa & Doug Suspend on uudenlainen näppäryyttä ja ajattelua vaativa tasapainopeli joka sopii kaikille yli 8 –vuotiaille pelaajille, se voisi olla vaikkapa vähän erilainen rippilahja pojalle. Melissa & Doug Suspend –tasapainopeli tarjoaa haasteita 1 - 4 pelaajalle. Siinä on 24 metallista tankoa jotka on muotoiltu hammastetuiksi.

melissa-&-doug-suspend-tasapainopeli

Tangot pyritään asettamaan pöytätelineeseen niin että rakennelma pysyy koossa. Hieman kuin korttitalon rakentamista, mutta aivan uudessa muodossa. Kukin pelaaja asettaa vuorollaan uuden tangon rakennelmaan. Sääntöjen mukaan pelaaja saa käyttää vain toista kättään.

Rakennelman tasapaino ja muoto muuttuvat aina uuden tangon lisäämisen myötä joten peli elää ja tarjoaa uusia haasteita koko ajan. Voit käyttää minkä tahansa tangon vapaana olevaa lovea oman tankosi asettamiseen. Siirto on loppuun suoritettu kun irrotat otteesi peliin lisäämästäsi tangosta.

Jos lisäämäsi tanko aiheuttaa rakennelman koskettamisen pelialustaan tulee sinun asettaa tanko uudelleen rakennelmaan. Ja jos lisäämäsi tanko aiheuttaa yhden tai useamman muun tangon putoamisen pelistä tulee sinun ottaa pudonneet tangot itsellesi asetettaviksi paikoilleen omalla vuorollasi.

Pelin voittaja saa asetettua ensimmäisenä kaikki tankonsa rakennelmaan aiheuttamatta sen hajoamista tai muiden tankojen putoamista. Voit pelata peliä yksin tutkimalla kuinka tangot käyttäytyvät niitä pelin eri osiin asettaessasi, mutta hauskinta Melissa & Doug Suspend –tasapainopelin pelaaminen on ilman muuta ryhmässä.

Jännitys tiivistyy aina uuden tangon asettamisen myötä kun rakennelman tasapainosuhteet muuttuvat. Tässä pelissä vanhin ei välttämättä ole aina viisain, nokkeluudella ja ennakoimalla kuinka rakennelma muuttuu uuden tangon lisäämisen myötä lapsetkin voivat kehittyä mestareiksi. Peli tarjoaa jännitystä ja mukavaa yhdessäoloa kaikille, niin lapsille, nuorille kuin koko perheellekin mummit ja papat mukaan lukien.

Osta

Palaa rippilahjoihin

Puhuva Kätyri Dave -nukke Itse ilkimys 2 -elokuvasta

Universal Picturesin ja Illumination Entertainmentin ”Itse ilkimys” oli vuoden 2010 menestysanimaatio ja koko perheen suosikkielokuva. Kesällä 2013 tarinaan saatiin jatkoa, kun elokuvayhtiöt julkaisivat Itse ilkimys 2 -elokuvan. Tässä jatko-osassa ilkimys Gru, hänen hulvattomat keltaiset Kätyrinsä ja suloiset tyttärensä palasivat valkokankaalle uuden seikkailun parissa.

Elokuvat ovat tietokoneanimoituja 3D-elokuvia, ja ne saavuttivat suuren yleisömenestyksen. Elokuvien hulvattomimpiin hahmoihin kuuluu minikokoinen keltainen Kätyri Dave. Keltainen kätyri Dave on nyt saatavilla vastustamattomana nukkena. Kätyri Dave -nukke puhuu, ja sillä on liikuteltavat jäsenet.

katyri-dave-nukke

Kätyri Dave on erinomainen synttärilahja kaikille hahmosta pitäville tai elokuvan nähneille lapsille: kaikki elokuvan tuntevat lapset tulevat pitämään nukesta, koska se on (ääniä myöten) täydellinen kopio tietokoneanimaation hahmosta. Itse ilkimys -elokuvan suomenkielisen version ääninä kuultiin mm. Ville Haapasaloa (Gru), Pertti Svenholmia (herra Perkins), Leena Uotilaa (Grun äiti), Reino Nordinia (Vektori) ja Kristiina Braskia (Margo).

Alkuperäisversiossa Grulle antoi äänensä Steve Carell, ja tämän äidin äänenä kuultiin Julie Andrewsia. Muita alkuperäisiä ääniä ovat mm. Russell Brand (Dr. Nefario), Miranda Cosgrove (Margo) ja Will Arnett (Mr. Perkins). Kätyri Dave -nuken avulla on mahdollista sukeltaa uudestaan elokuvan maailmaan: puhuva nukke osaa tuottaa 55 erilaista keltaisten Kätyrien sanontaa ja äänellistä erikoistehostetta.

Lauseet on nauhoitettu alkuperäisellä äänellä. Jos nuken taskua painetaan, sen voi kuulla puhuvan hassuja. Jos sen taskua painetaan uudestaan tai sen päätä liikutetaan, nukke sanoo jotakin muuta tai päästää jonkun muun äänen. Jos painat Kätyri Dave -nuken kieltä, se ajattelee sinun ruokkivan sitä.

Jos sitten painat nuken taskua tai liikutat sen päätä, kuulet, kuinka nukke päästää pierun. Jos nukkea ”ruokitaan” useammin kuin yhden kerran, nukke päästää todella vahvan pieruäänen. Kätyri Dave -nukke saa käyttäjän nauramaan ja lapsen ratkeamaan riemusta.

Nuken iho on pehmeää kumia. Kätyri Dave -nukkea suositellaan vain 4-vuotiaille tai sitä vanhemmille lapsille. Nuken kasvon ilmeet, korkealaatuiset äänitykset ja pehmeän tuntuinen iho ovat tarkka kopio elokuvan hahmosta, joten nuken saava lapsi tulee takuulla pitämään lahjasta ja viettämään sen seurassa monta ratkiriemukasta hetkeä!

Osta

Palaa takaisin syntymäpäivälahjoihin

Nike Sportwatch GPS -sporttikello

Nike Sportwatch GPS -sporttikello

Jack LaLanne PJP  –mehulinko

Jack LaLanne PJP –mehulinko

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku