Kamerajalusta on innokkaan valokuvaajan tärkeä apuväline

Valokuvaaminen on monille rakas harrastus niin kotona kuin matkoillakin. Nykyisten pienten ja kevyiden kameroiden aikana monet heistäkin, jotka aikaisemmin eivät viitsineet kantaa painavia järjestelmäkameroita mukanaan, ovat nyt nnostuneet valokuvaamisesta aivan uudella tavalla.

Ja mikä olisikaan parempi keino tallentaa mieleenpainuvat hetket ja tapahtumat, matkoilla vastaantulleet nähtävyydet, henkilöt, merkkipäivät, lasten syntymät ja lukemattomat muut tilanteet, jotka ilman kuvia unohtuisivat nopeasti.

Usein naiset kuvaavat ohimeneviä hetkiä ja ottavat paljon kuvia nopeasti sen enempää suunnittelematta, käsivaralta, kun taas miehet saattavat suunnitella kuvauskohteensa hyvinkin tarkasti.

manfrotton-alumiininen-kamerajalusta

Mietittäessä lahjoja mieshenkilölle, yksi erinomainen vaihtoehto voisi olla Manfrotton alumiininen MK293A4-A0RC2 496RC2 -kamerajalusta Kevyt, paino vain 1,8 kg, ja pieneen tilaan menevä Manfrotto kolmijalka.sopii erinomaisesti kuljetettavaksi myös matkoilla mukana.

Sen minimikorkeus on vain 52,6 cm ja maksimissaan korkeutta löytyy aina 147,6 senttiin saakka. Laadukkaassa jalustassa on irrotettava kuulapää ja kameraa suojaava Anti-shock –kaulus. Suurin sallittu paino kolmijalalle on 4 kg.

Tyylikäs musta väri ja neljään osaan taittuvat jalat tekevät tästä Manfrotto MK293A4-A0RC2 496RC2 –kamerajalustasta oivallisen matkakumppanin kaikille valokuvaamisesta enemmän kiinnostuneille. Voit hankkia tämän korkealuokkaisen kolmijalan nyt edullisesti Grouponin diileistä.

Esimerkiksi pitkiä valotusaikoja tarvitsevia kohteita kuvattaessa on kamerajalusta ehdottoman tarpeellinen apuväline, käsivaralta nuo kuvat eivät onnistu. Tarkat luontokuvat, ryhmäkuvaukset ja muut tärkeät otokset on myös parasta kuvata kamera asetettuna jalustaan.

Käsivaralta kuvattaessa vaarana on aina kameran liikahtaminen tai käden tärähtäminen juuri ratkaisevalla hetkellä ja tärkeästä hetkestä muistuttava kuva saattaa mennä pilalle. Jokainen aktiivisesti valokuvausta harrastava tarvitsee kameralleen hyvän jalustan.

Manfrotton alumiininen, kevyt mutta tukeva kolmijalka on erinomainen vaihtoehto paljon matkustavalle ja liikkuvalle valokuvaajalle. Saat sen nyt myös todella edullisesti, hankitpa sen sitten itsellesi tai lahjaksi. Valokuvaaminen on mielenkiintoinen ja antoisa harrastus.

Vanhojen ja uudempienkien valokuvien tutkiminen saa mieleen tuhansia muistoja hetkistä jolloin nuo kuvat on otettu. Parempaa dokumentointikeinoa ei voi juuri löytää, joka näyttäisi tarkalleen nuo menneet ajat ja tapahtumat, kuvaisi kuuluisia tai vähemmän kuuluisia kohteita, lasten kasvamista ja muita muistamisen arvoisia hetkiä.

Osta

Palaa lahjoihin mieshenkilölle