Maksu PayPal-palvelun avulla (luottokortilla)

PayPal on suositeltavin tapa maksaa, koska maksut suoritetaan heti, ja voit tehdä sen muutamalla hiiren napsautuksella (kuvake vasemmalla). Paypal on turvallinen, koska se ei koskaan paljasta asiakkaan tietoja myyjälle. Paypal on maailmanlaajuisesti hyväksytty palvelu, jota voit käyttää maksaessasi niin Suomen sisällä kuin ulkomaillakin (huomaa, että sinulla on oltava PayPal-tili. Sen saamiseen riittää luottokortti).

Postepay

postepayKäytäntö on nopea, ainut asia, joka sinun täytyy tietää, on uudelleen ladattava Postepay-numero, jonka saat, kun teet tilauksen. Maksu on mahdollista suorittaa muutamin eri tavoin: italialaisissa postikonttoreissa, käteissiirrolla tai Postamat Maestro -kortilla; Postamat-automaateissa; internetissä, Poste Italianen kautta käyttäen Postepay-korttia tai vaihtoehtoisesti laittaen maksu BancoPosta-tilille. Kun maksu on suoritettu, vahvista se meille sähköpostitse, jotta voimme hyväksyä maksun vastaanotetuksi.

Pankkisiirto

Pankkisiirto on erityisen kätevä niille, jotka voivat käyttää verkkopankkia. Kun käytät tätä vaihtoehtoa, suosittelemme lähettämään kopion maksusta faksilla +39.0522.015.010. Tämä nopeuttaa menettelyä.

Sekki

Voit lähettää sekin meille postitse, mutta tässä tapauksessa aikataulu on noin 5-10 työpäivää.

Contrassegnoa

Emme hyväksy contrassegnoa, koska se aiheuttaa korkeat lähettikustannukset rahankäsittelyoikeuden vuoksi.