Lazer-kilpailukypärä polkupyöräilijälle kovaan käyttöön

Harrastatko polkupyöräilyä? Oletko polkupyöräilyn ammattilainen tai nuori alan tosiharrastaja? Lazer Helium II Race Helmet on polkupyöräkypärä alan harrastajalle ja ammattilaiselle. Tämä kilpailukypärä vastaa kaikkiin vaatimuksiin ja kestää erittäin kovaa käyttöä. Mustan, hopean ja kullan värinen kypärä on saatavilla kaikissa eri koissa.

Tämä Lazer-merkin kypärä on suunniteltu vaativia kilpailuolosuhteita varten. Vahvistettu rakenne tekee kypärästä varman valinnan, joka kestää monia iskuja ja suojaa käyttäjän päätä uusimpien teknisten ratkaisujen ansiosta.

Lazer valmistaa kypäriä eri tarkoituksiin: Helium II Race Helmet on tarkoitettu kovaan käyttöön, joten se on täydellinen 18-vuotislahja ulkona viihtyvälle alan tosiharrastajalle!

lazer-polkupyorakypara

Tätä kypärää käyttävät ammattipyöräilijät, ja syystä. Lazer Helium II Race Helmet on ensinnäkin testattu tuulitunnelissa. Ainutlaatuinen solkikiinnitys ja helppo RollSys -kiinnitysjärjestelmä tekevät kypärän pukemisesta harvinaisen helppoa: pieni magneettinen solki on todella helppo sulkea tai avata yhdellä kädellä.

Kun solki on kiinni, se pysyy tiukasti lukittuna eikä ärsytä ihoa ajon aikana. Kypärä on höyhenenkevyt: se painaa noin 265 grammaa. Kypärä on myös erittäin hyvin ilmastoitu: siinä on 19 ilmareikää.

Valmistukseen on käytetty X-static padding -järjestelmää, mikä tarkoittaa että kypärän pehmusteet ovat antimikrobisia (mikrobeja tappavia) ja lämpötilaa sääteleviä. Lazer Helium II Race Helmet on myös varustettu ilmatyynyillä, jotka tekevät kypärästä miellyttävän pitää ja saavat sen mukautumaan helpommin pään muotoon.

Kypärän kehikko on vahvistettu RBS Rigidity Brace -järjestelmällä, joten Lazer-kypärä kestää monia iskuja vaurioitumatta. Double density EPS -järjestelmä tarkoittaa, että kypärä on valmistettu kevyemmästä ja tiiviimmästä vaahtomuovista, mikä tekee kypärästä entistä kevyemmän.

RollSys Retention -järjestelmä tekee kypärästä täydellisesti istuvan: kypärän istuvuuden voi säätää juuri itselleen sopivaksi. Kypärällä on CE-CPSC-AS -sertifikaatti, ja se on EU-standardien mukainen. Lazer Helium II Race Helmet on varma ja luotettava kypärävalinta kovalle harrastajalle ja alan ammattilaiselle!

Osta

Palaa 18-vuotislahjoihin

Philips Norelco RQ12 -parranajoterä – tehokas ja nopea

Philips Norelco RQ12 – parranajokoneen terä malliin SensoTouch 3D tekee parranajokokemuksesta erilaisen. Tällä terällä parranajo hoituu aiempaa nopeasti ja jälki on todella puhdasta. Partakarvat tulevat leikatuiksi jo ensimmäisellä vedolla, mikä säästää aikaa ja hermoja ja vähentää ihoärsytystä.

Pieniä yksittäisiä ihokarvoja ei enää jää siistittäväksi ajon jälkeen. Myöskään pidempi muutaman päivän kasvanut sänki ei tuota ongelmia eikä jää kiinni ajopäihin. Itse parranajokone on mukavan hiljainen, ja terissä on silmää miellyttävä muotoilu.

norelco-rq12-parranajotera

Philips Norelco RQ12 – parranajokoneen terä malliin SensoTouch on oiva joululahja miehelle, joka arvostaa hyvää parranajokokemusta. Norelco on yksi markkinoiden parhaista sähköisistä parranajokoneista, ja nämä terät osoittavat miksi. Terät toimivat eri SensoTouch 3D -mallien kanssa (1250, 1260, 1280, 1290).

Ainutlaatuiset terät onnistuvat tarttumaan samanaikaisesti sekä pitkiin, normaalipituisiin että hyvin lyhyisiin partakarvoihin. Jotta parranajokone pysyisi huippukunnossa, ajopäät suositellaan vaihdettaviksi 12 kuukauden välein: on otettava huomioon, että vuoden aikana parranajokoneen terät kulkevat jopa 49 kertaa Mount Everestin huipulle vievän matkan!

Tällaisen kulutuksen jälkeen parhaimmatkin terät on vaihdettava suorituskyvyn ja terävyyden säilyttämiseksi. Philips Norelco RQ12 – parranajokoneen terä malliin SensoTouch 3D on teknisiltä ominaisuuksiltaan lyömätön.

Katkeamattoman ajokokemuksen takaava Philips GyroFlex 3D -järjestelmä myötäilee kasvojen kaaria saumattomasti. UltraTrack-ajopäät leikkaavat jokaisen partakarvan muutamalla vedolla, mikä säästää aikaa ja hermoja.

SensoTouch-parranajokoneet, joihin terät on tarkoitettu, on varustettu Super Lift&Cut -järjestelmällä. Tämä tarkoittaa, että lyhyimmätkin partakarvat tulevat leikatuiksi vaivatta. Philips Norelco RQ12 -parranajokoneen terissä on Aquatec-tiivistys. Tämä ominaisuus takaa käyttäjälle miellyttävän kuiva-ajon sekä virkistävän märkäajon.

Mikäli käyttäjällä on ongelmia herkästi ärsyyntyvän ihon kanssa, ei huolta: parranajoterien kitkaa vähentävä SkinGlide-ominaisuus minimoi ihoärsytyksen ja tekee päivittäisen parranajon mahdolliseksi kaikille. Moderneissa Triple-Track-ajopäissä on lisäksi 50 % enemmän ajopintaa.

Tämän lisäksi Philips Norelco RQ12 -parranajokoneen terät on erittäin helppo irrottaa ja kiinnittää. Parranajoterät on suunniteltu malleihin: Philips SensoTouch RQ1250 with GyroFlex 3D and UltraTrack sekä Philips SensoTouch 3D RQ1250, RQ1260 with GyroFlex 3D and UltraTrack, RQ1280, RQ1280CC Jet Clean+ with GyroFlex 3D and UltraTrack ja RQ1290.

Jos etsit tehokasta, vaivatonta, nopeaa ja ihoärsytykseltä säästävää parranajokokemusta, valitse Philips Norelco RQ12 – parranajokoneen terä malliin SensoTouch 3D. Näillä terillä saa puhdasta jälkeä nopeasti.

Osta

Palaa joululahjoihin

Spot Vibrant -rintaliivit

Spot Vibrant -rintaliivit

Kiva kettutyyny

Kiva kettutyyny

Espritin kiilakorkokengät

Espritin kiilakorkokengät

Giron Reverb-pyöräilykypärä

Giron Reverb-pyöräilykypärä