Infant Optics DXR-5 langaton digitaalinen vauvanvahti

Onko lähipiiriin juuri syntynyt tai syntymässä jälkikasvua? Ovatko ristiäiset tulossa ja mietit mikä olisi sopiva ja tarpeellinen lahja niin pienokaiselle kuin hänen vanhemmilleenkin?

Tässä uudessa tilanteessa, uuden tulokkaan hoitamisessa ja sen opettelussa riittää varmasti puuhaa joten kaikenlaiset aikaa säästävät, turvallisuutta lisäävät ja työtä helpottavat ratkaisut ovat enemmän kuin tervetulleita tuoreille vanhemmille. Aikaa pitäisi riittää myös kodin- ja itsensä hoitoon sekä muuhun normaaliin elämään.

Myös vauvan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä asia. Siksi Infant Optics DXR-5 langaton digitaalinen videokuvaa lähettävä vauvanvahti on taatusti odotettu, arvostettu ja tarpeellinen ristiäislahja kaikille pienten lasten vanhemmille.

langaton-digitaalinen-vauvanvahti

Infant Optics DXR-5 langaton digitaalinen vauvanvahti näyttää pienokaisen jokaisen liikkeen 2,4 tuuman superkirkkaalla näytöllä ja herkkä sisäänrakennettu mikrofoni lähettää vauvan pienimmänkin äännähdyksen taskukokoiseen vastaanottimeen.

Näin vanhemmat voivat turvallisin mielin suorittaa tehtäviään muualla talossa vauvan nukkuessa ja olla silti jatkuvasti tietoisia lapsen hyvinvoinnista. Laitoitpa sitten ruokaa tai ripustit pyykkiä, katsoit tv:tä tai teit työtehtäviäsi ja yhtälailla myös nukkuessasi langaton digitaalinen vauvanvahti valvoo väsymättä pienokaisesi turvallisuutta.

Laite toimii rakennusten sisällä aina 45 metrin kantamaan saakka ja ulkosalla toimintasäde on jopa yli 200 metriä. Laitteen automaattinen energiansäästötoiminto sulkee näytön kolmen minuutin kuluttua viimeisestä äännähdyksestä kytkeytyen taas välittömästi päälle vauvan liikehtiessä tai ääntelehtiessä säästäen näin turhaa virrankulutusta pattereissa.

Monitoriosassa on sisäänrakennettu ladattava akku. Infant Optics DXR-5 langattomaan digitaaliseen vauvanvahtiin on mahdollista lisätä kamerayksiköitä aina neljään kameraan saakka perheen kasvaessa tai lisäkameroiden ollessa muuten tarpeen. Laitteen mukana seuraa kameran seinään kiinnitettävä teline ruuveineen.

Ajattele kuinka helpottavaa on laittaa vauva nukkumaan turvallisesti omaan sänkyynsä ja seurata tämän jokaista liikettä ja äännähdystä olitpa sitten keittiössä, pihalla, olohuoneessa tai wc:ssä. Voit turvallisin mielin suorittaa askareitasi ja silti olla joka hetki tietoinen siitä että vauvalla on kaikki hyvin.

Pienen vauvan vanhemmalle se on todellista luksusta ja ennen kaikkea vauvan turvallisuus ei ole koskaan uhattuna koska langaton digitaalinen vauvanvahti huolehtii hänestä joka hetki ilmoittaen välittömästi mikäli vauva herää tai tarvitsee muuten huolenpitoa.

Tämän jokaisen vanhemman arvostaman turvallisuuden tunteen saat lahjoitettua helposti hankkimalla Infant Optics DXR-5 langattoman digitaalisen vauvanvahdin.

Osta

Palaa kastelahjoihin

Tacx Universal -pullokassi 6–8 juomapullolle

Tacx Universal –pullolaukussaon tilaa 6–8 pullolle. Laukkuun mahtuu kuusi 0,5 litran suuruista, kenen tahansa valmistajan tekemää pulloa. Tyhjät juomapullot eivät kuulu samaan hintaan.

Pullolaukku voidaan täyttää vesipulloilla tai energiajuomia sisältävillä pulloilla. Huomiota herättävän näköinen kantolaukku kiinnittää kaikkien huomion sekä pyöräilykisoissa että muissa urheilutapahtumissa, joiden osanottajille tulee jaella lukuisia juomapulloja.

tacx-universal-pullokassi

Pullonkantolaukku sopii ammattilaisten ja huoltojoukkueiden käyttöön juomapisteillä. Tacx Universal BottleBagsopii mainiosti myös lahjaksi urheilulliselle poikaystävälle: se on persoonallinen lahja miehelle tai pojalle, joka harrastaa urheilua tai on urheilun ammattilainen.

Läpinäkyvästä materiaalista valmistettu laukku kestää kovaakin rasitusta: laukun kulmat ja saumat on vahvistettu niin, että se pystyy kantamaan suuria painolasteja venymättä tai hajoamatta. Tämä pullolaukku tullaan huomaamaan kilpailupaikoilla. Voit hankkia laukkuun sopivat täytettävät pullot, tai täyttää kassin kertakäyttöjuomilla.

Vaikka kyseessä ei ole kylmälaukku, juomat pysyvät laukussa tavallista viileämpinä. Laukun keskiosaan voidaan pakata kahden ylimääräisen pullon sijaan myös muita tarvikkeita tai vaikkapa jääpusseja. Tuote on valmistettu taipuisasta materiaalista, joten tyhjä pullokassi voidaan taitella kokoon, ja sitä voidaan säilyttää hyvinkin pienessä tilassa.

Kantohihnaa voidaan säätää halutun pituiseksi. Kantohihna on myös varsin leveä, joten se ei hierrä olkapäätä, vaikka kassia jouduttaisiin kantamaan pitempiäkin matkoja. Pullokassi voidaan myös ottaa mukaan pitkille retkille, kun tarvitaan monen pullon kuljetusta kestävää kantokassia.

Tacx Universal –pullokassisopii siis sekä kilpajoukkueille, ammattiurheilijoille että maastopyöräilyn tai muiden alojenvannoutuneille harrastajille: se kestää kovaa kulutusta pitkään ja maksaa edullisen hintansa nopeasti takaisin käytössä.

Osta

Palaa takaisin syntymäpäivälahjoihin

kosmoboot leonard -saappaat

kosmoboot leonard -saappaat

délices de cartier -hajuvesi

délices de cartier -hajuvesi

säädettävä rani-mekko

säädettävä rani-mekko

korukaappi kokovartalopeilillä

korukaappi kokovartalopeilillä