Persoonallisia lahjoja miesystävälle ja lahjaideoita miesystäville

Lahjan ostaminen sellaiselle henkilölle josta pidämme paljon, voi vaikutta hankalalta ja erityisen vaikealta tehtävältä, mutta kun kysymyksessä on erityinen ystävä, täytyisi ennen kaikkea ajatella uusia ideoita ja erityisesti kuunnella kallisarvoisia neuvoja sellaisilta ihmisiltä jotka tuntevat tuon henkilön paremmin.

Lahjat miesystävälle voisivat olla teknisiä ja edistyksellisiä välineitä joista hän pitää paljon, jotain mitä hän käyttää säännöllisesti tai rakastaa käyttää vapaa-ajallaan, vaikka oikean tyyppisen lahjan löytäminen on jokseenkin vaikeaa, koska on todella vaikea arvata miehen toiveita.

Jos olette olleet ystäviä jo pitkään, olette juhlineet monia syntymäpäiviä, tavoitteiden saavuttamista ja useita jouluja yhdessä, olette jo käyttäneet lähes kaikki kelvolliset ideat miesystävän lahjoiksi. Sen lisäksi on tunnettua että miehet käyttävät naisia vähemmän henkilökohtaisia tavaroita, mutta naiset ovat lahjakkaampia löytämään uusia persoonallisia lahjaideoita.

Mini Water Filtration System

Sawyer Products Mini Water Filtration System on loistava ratkaisu vaeltajille, leirintäaluekäyttöön, partiolaisille sekä koti- ja ulkomaan matkoille.

Lue lisää

Nespresso-laitteisiin sopivaa kahvikapselia

Caffe Berninin huippulaatuiset kahvikapselit 100, 200, 300 tai 400 kappaleen erissä takaavat maistuvan ja korkealaatuisen kahvinautinnon joka kerta.

Lue lisää

lahjoja miesystävälle

Mainonta on se maksullinen viestinnän muoto jota levitetään eri välineiden, kuten television ja lehtien välityksellä. Mainonnalla pyritän vaikuttamaan kuluttajien asenteisiin ja valintoihin hankittaessa tavaroita tai palveluja.

 

Voi siis hankkia jotain tarpeellista, tuntien sen mitä mies haluaa tehdä vapaa-ajallaan, muistaen hänen lempiharrastuksensa: rakastaako hän urheilua, videopelejä, elokuvia tai kirjallisuutta.

Usein henkilöt eivät ole kovin tarkkoja valintojen kanssa ja riskeeraavat siten kiistattomasti erehtymisen miesystävän lahjan valinnassa. Tämän takia on aina parempi pelata varman päälle ja valita jotain sellaista mistä mies varmasti pitää ja mitä hän tulee käyttämään pitkään. Sen sijaan vaihtoehtona miesystävän lahjoissa on etsiä jotain sellaista mikä hämmästyttää vastaanottajansa yllätyksellisyydellään!

 

Yksi hyvä idea miesystävän lahjaksi voisi olla ostaa jotain sellaista mikä kertoo hänen tarinaansa, avaa hänen henkilökohtaisia muistojaan ja sisältää lisäksi valokuvia jotka ovat täynnä erityisefektejä, kiitos teknologian ja informaatiotekniikan käytön yhdessä.

On ilman muuta hyvä idea lahjoittaa hänelle optisia harhoja sisältävä kuva: itse asiassa riittää kun valitset muutamia tärkeitä kuvia jotka muistuttavat ystävyydestänne, lisäät tekstiksi jonkun kauniin kommentin ja vähässä ajassa saat aikaan todella persoonallisen lahjan miesystävälle jota hän varmasti arvostaa todella paljon.