Erityisiä lahjoja mieshenkilöille ja lahjaideoita mieshenkilölle

Käsi ylös nainen jolla ei ole koskaan ollut ongelmia löytää sopivaa syntymäpäivä- tai muuta erityistä lahjaa puolisolle, poikaystävälle, tai vain veljelle tai ystävälle… kuten ajattelinkin, ei löydy yhtään naista jolla ei ainakin kerran olisi ollut tämä ongelma ratkaistavana!

Kun naisen pitää ostaa lahja ystävättärelle hänellä on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja: parfyymit ja muut kauneudenhoitotuotteet, asusteet, korut, vaatteet, alusvaatteet, sukat, pienet tarpeelliset tavarat… tietysti on aina tietty budjetti jonka voi käyttää lahjan hankintaan, mutta naiselle lahjaideoiden valikoima on laajempi ja todellisuudessa on helpompi löytää sopiva lahja naiselle.

Ehkä siksi, että naisilla on tarve ympäröidä itsensä monilla erityisillä esineillä ja tavaroilla sekä muuttaa jotain ulkonäössään tai arkipäivässään useammin kuin miehillä: itse asiassa naisille on olemassa enemmän miellyttäviä ja tarpeellisia lahjoja, niinpä naisten on paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa miettiä lahjaa ystävättärilleen kuin miehelle!

Razer Ouroboros Elite

Razer Ouroboros Elite Ambidextrous Gaming Mouse huippuluokan pelihiiri on ergonomisesti muotoiltu huippunopea unelmalahja jokaiselle tosipelaajalle.

Lue lisää

Manfrotton alumiininen –kamerajalusta

Manfrotton alumiininen MK293A4-A0RC2 496RC2-kamerajalusta on innokkaan valokuvaajan korvaamaton apuväline, joka auttaa tallentamaan tärkeät hetket.

Lue lisää

lahjoja mieshenkilölle

Torakusu Yamaha perusti Yamahan vuonna 1889 nimellä ” Organ Manufacturing Company” ja se löi heti läpi urkujen ja pianojen valmistajana. Vuonna 1955 siitä tuli myös moottoriajoneuvojen valmistaja ja tänä päivänä Yamaha on kooltaan maailman toiseksi suurin moottoripyörämerkki.

 

Sen sijaan mieshenkilölle lahjaideoita on liiankin vähän, ja miesten ja naisten välillä on olemassa erilaisia sääntöjä, vaikkakaan ei ”kirjoitettuja”, kuinka ostaa lahjoja.

Ajattelet olevan aivan normaalia, että nainen saa alusvaatteita lahjaksi ystävättäriltään, mutta sen sijaan on outoa jos mies saa ystäviltään lahjaksi boksereita! Kun pitää hankkia mieshenkilölle lahja, idea voisi liittyä työhön tai hänen harrastamaansa urheilulajiin: joku hiihtoväline tai vaatekappale voisivat olla sopivia mutta ne pitää valita tarkasti, koska näissä asioissa miehet ovat usein hyvin pikkutarkkoja! Eikä pidä unohtaa, että yleensä lahjaideat mieshenkilöille ovat suhteessa kalliimpia kuin naisille hankittavat lahjat, koska miehille ei löydy samalla

 

tavalla pieniä tarpeellisia tavaroita jotka olisivat myös hinnaltaan saavutettavissa. Usein joutuu miettimään päänsä puhki sopivaa lahjaa mieshenkilölle, ettei tyhjentäisi koko rahapussiaan.

Niinpä pitää miettiä sellaisia lahjaideoita mieshenkilölle jotka kiinnostaisivat häntä eivätkä veisi kerralla koko kuun palkkaa. Näinhän se on myös silloin kun joudumme ostamaan lahjoja naiselle: käytettävissä on tietty budjetti eikä ostoksiin voi käyttää määrättömästi rahaa.

Jos haluamme ostaa lahjan mieshenkilölle, kaikkein yllättävin on sellainen joka edustaa jotain hänen intohimoaan tai päähänpinttymäänsä! Jos hän rakastaa moottoripyöriä, on aina halunnut lentäjäksi tai haaveilee tulevansa huippu-urheilijaksi jossain tietyssä lajissa, lahja hänelle voisi olla kuva joka esittää häntä itseään tällaisessa tilanteessa: miksipä lahja mieshenkilölle ei voisi olla samalla pieni optinen harha?