Omaperäisiä lahjaideoita ja kestäviä lahjoja miehelle

Yleensä tapana on ajatella, että etenkin naisilla on oikeus odottaa saavansa hieno lahja syntymäpäivien, muiden juhlien tai avioliiton vuosipäivän yhteydessä. Kun sitten joudumme keksimään lahjan miehelle, joudumme ymmällemme.

Silti myös miehistä on mukavaa saada näissä tilanteissa kivoja lahjoja. Etsikäämme tällä kertaa siis lahjoja miehille! Kaikkein vaikeinta näissä tapauksissa on oikeanlaisen lahjan löytäminen.

On yleensä helpompaa löytää jokin pieni lahja naiselle: meikkejä, vaahtokylpyainetta, alusvaatteita, kukkia... Miesten kohdalla kaikki esineet tuntuvat maksavan enemmän.

Mustang Tornado -kaasugrilli

Isoon Mustang Tornado -grilliin mahtuu grillattavaa isollekin porukalle: laadukas ja luotettava ulkogrilli, joka sopii myös kovaan käyttöön!

Lue lisää

lahjoja miehelle

Taulun tilasi Laura, tyttö joka halusi painattaa stereogrammiin monimutkaisen labyrinttiä muistuttavan kuvion: koska taulu tuli lahjaksi merta ja luontoa rakastavalle ihmiselle, kuvion sisälle kätkettiin kalan kuva.

 

Meidän ei silti tule luovuttaa näin helpolla, koska myös miehelle on olemassa loistavia lahjaideoita, vaikka niiden löytämiseen saattaakin kulua enemmän aikaa ja vaivaa. Täydellinen lahja miehelle vastaa miehen omaa makua ja siitä on hänelle hyötyä arkielämässä.

Koska mies kuitenkin tarvitsee elääkseen huomattavasti vähemmän tavaroita kuin nainen, vaikeuksia syntyy, kun etsitään lahjaideaa miehelle. Minkälaisia esineitä miehet yleensä käyttävät?

Mieleen tulevat toalettitarvikkeet, kodin tee-se-itse -työkalut ja autoon liittyvät välineet. Valitettavasti tämänkaltaiset miesten lahjat ovat usein sekä hyödyllisiä että varsin kalliita.

Tulee siis miettiä, mitä muuta miehelle voi antaa lahjaksi... Tässä vaiheessa internetistä on epäilemättä paljon apua! Jos tutulta sivulta löytyy sopiva lahja, tämä ratkaisee ongelman: löydämme miehelle loistavan lahjan, joka yllättää päivänsankarin ja muistuttaa häntä joka päivä siitä, kuinka tärkeä hän on meille.

Jos mahdollista, miehelle tulee antaa lahjaksi jotain, jonka vaikutus kestää – kuten perinteen mukaan sopii. On surullista, jos lahja häviää heti sen avaamisen jälkeen, eikä juhliminen siinä tapauksessa ole erityisen palkitsevaa.

Cocoons-aurinkolasit silmälasien päälle

Cocoons-aurinkolasit sopivat silmälasien päälle – käytännöllinen vaihtoehto suojaa silmäsi UV-säteilyltä ja häikäistymiseltä ilman piilolinssejä!

Lue lisää

 

Miehille annetuilla lahjoilla on siis tärkeä merkitys. Yksi vaihtoehto on osallistua itse lahjan valmistamiseen ja muunnella sitä juuri päivänsankarin makuun ja mieltymyksiin sopivaksi.

Tällaiset lahjat miehelle voivatkin olla osoitus kiintymyksestämme häneen. Yksi mainio ja omaperäinen syntymäpäivälahja miehelle on varta vasten toteutettu taulu, johon painettujen optisten harhojen sisälle on kätketty miehestä kertovia kuvia.

Tätä varten tulee hyödyntää miehen elämästä kertovia muistoja, kuten valokuvia. Tällainen esine on merkittävä synttärilahja (kuten 30-, 40-, tai 50-vuotislahja) miehelle: se koskettaa myös ihmistä, jolla on vaikeuksia osoittaa tunteitaan.

Tauluun voi kätkeä toki joitakin tunteikkaita kuvia, jotka saavat naisetkin herkistymään! Näitä miesten lahjoja tullaan arvostamaan suuresti, koska kuvan voi ripustaa asunnon tai toimiston koristukseksi – mainiota teknishenkistä ja arvoituksellistalahjaa voi ylpeänä näyttää työtovereille ja ystäville.